L'home que va assassinar una àvia de 91 anys a Tarragona entrarà a presó de manera provisional i sense fiança.

Presó per l'assassí de l'àvia de Tarragona

El jutjat d'instrucció 4 de Tarragona ha decretat aquest dissabte presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'assassí confés d'una dona de 91 anys a Tarragona. L'individu, de 70 anys, és el sogre de la neboda de la víctima i està acusat d'un delicte d'homicidi dolós.

Anciana / Pixabay

Presó provisional i sense fiança per l'autor confés de l'assassinat d'una àvia a Tarragona / Pixabay

Confessa el crim: ofegada amb un coixí

Dimecres l'home es va presentar a una comissaria dels Mossos a Barcelona acompanyat d'una altra persona i va explicar que havia ofegat l'àvia amb un coixí.

Després de comprovar els fets, els Mossos el van arrestar i posteriorment el van traslladar a la comissaria de Campclar, a Tarragona. Fonts properes a la investigació apunten que el mòbil del crim seria una mala relació existent per algun conflicte familiar, més que no pas per temes econòmics.

Localitzen el cadàver de l'àvia a casa seva

La policia va localitzar el cadàver de l'àvia cap a les vuit del vespre a casa seva. La dona vivia sola en un cinquè pis del número 11 del carrer Pin i Soler de Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

Cap a dos quarts de dotze de la nit, la comitiva judicial va abandonar l'immoble i la funerària es va endur el cadàver per tal que li practiquessin l'autòpsia i es va determinar que havia mort assassinada: l'havien ofegat amb un coixí.

La primera mort violenta a Tarragona aquest 2021

Aquesta és la vuitena mort violenta que s'ha registrat a Catalunya aquest 2021, la primera a les comarques de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.