Un home de 54 anys va presentar-se a comissaria i va explicar als agents que tenia problemes amb els seus inquilins, però van sonar totes les alarmes quan el senyor va afegir que havia fet "una cosa dolenta". Quan els agents es van desplaçar fins a l'apartament que tenia llogat, van trobar tres cadàvers a l'interior: els dos llogaters, un home de 57 anys i una dona de 54, així com la suposada parella de l'ara detingut, una dona de 51 anys. Els fets van tenir lloc dimarts al matí al barri de Queens de Nova York, i després de la troballa dels cossos, la policia va arrestar el sospitós, acusat de tres delictes d'homicidi. 

Apunyala els seus inquilins per un problema amb el lloguer 

Segons el que han pogut esbrinar fins ara els investigadors, el detingut i els seus inquilins havien tingut alguna topada pel tema del pagament del lloguer durant la pandèmia del Coronavirus, i aquest enfrontament s'hauria arrossegat al llarg dels anys fins al punt que el propietari de l'apartament, situat al carrer Milburn, va acabar apunyalant les víctimes. Es desconeix, però, el paper de la seva parella a la disputa i perquè va acabar assassinant-la també a ella. Per altra banda, també queda per confirmar la relació de la dona amb el sospitós. 

L'home va acudir a la policia poc abans de les vuit del matí del dimarts, hora local, i diverses patrulles van desplaçar-se fins al domicili poc després. Dos dels cadàvers van ser trobats al soterrani del domicili, mentre que la segona dona estava en una de les habitacions del primer pis. El sospitós ha confessat els assassinats d'aquestes tres persones, a les quals va assestar diverses punyalades, i està a l'espera de passar a disposició judicial. Les víctimes encara no han pogut ser identificades, i els agents de la comissaria del districte 113 estan pendents de rebre els resultats de les autòpsies que esperen puguin donar més detalls sobre els fets.