La Policia Local de Tarifa ha demanat col·laboració ciutadana per trobar la propietària d'un mòbil perdut i l'han aconseguit localitzar gràcies a una alarma molt curiosa que s'ha fet viral a les xarxes socials. El telèfon ha començat a sonar a comissaria i el nom del recordatori era: "La pastilla puta, que te quedas preñada".

Els fets han passat a Tarifa (Cadis) i tot ha començat quan la Policia Local d'aquest municipi ha trobat un mòbil perdut. No tenien cap pista per saber de qui era i se'l van emportar a objectes perduts de comissaria. De cop i volta, a les 22:00, va començar a sonar una alarma i quan van veure el nom del recordatori no donaven crèdit, ja que deia literalment: "La pastilla puta que te queda preña".

Móbil perdido / Policía Local Tarifa
La Policia Local de Tarifa localitza la propietària d'un mòbil gràcies a una alarma curiosa i es fa viral a les xarxes socials / Policia Local de Tarifa

Van publicar una foto del mòbil per demanar col·laboració ciutadana

Els agents van pensar que podrien localitzar la propietària del telèfon gràcies a aquesta curiosa alarma i van publicar una foto del mòbil amb l'alarma sonant a les seves xarxes socials i, en qüestió de poques hores, es va viralitzar, ja que el nom del recordatori ha sorprès a tothom i ha provocat tota mena de reaccions.

"En aquesta oficina mai ens deixem de sorprendre"

"Algú s'està oblidant de fer una cosa cada dia a les 22:00. Si ets tu passa per l'oficina d'objectes perduts de la Policia. En aquesta oficina mai ens deixem de sorprendre", s'explica a la publicació de Facebook de la Policia Local de Tarifa, on apareix una foto del mòbil amb l'alarma, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Aconsegueixen retornar el mòbil a la propietària

"Ara m'heu deixat amb la intriga. Si us plau, en un mes heu de publicar si s'ha quedat prenyada durant temps que ha estat sense mòbil", demana una usuària a la publicació. Una altra ha comentat: "Quina genialitat! S'haurà pres la pastilla?". Afortunadament, gràcies a l'impacte que ha tingut la publicació, han aconseguit retornar el mòbil a la seva propietària.

"Entregat. Efectivitat al 100% de les nostres xarxes"

La publicació es va fer fa dos dies, el diumenge 22 de maig, i ha estat compartida més de 475 vegades, té 245 likes i més de 50 comentaris. Els agents han aprofitat l'ocasió per explicar que ja han aconseguit retornar el mòbil a la propietària. "Entregat. Efectivitat al 100% de les nostres xarxes".

Escàndol en un bar d'Espanya per un tiquet viral: 75 euros per unes tapes i una cervesa

Aquesta no ha estat l'única publicació que s'ha fet viral en els darrers dies a internet. Fa unes setmanes, també es va viralitzar la foto d'un tiquet viral d'un bar de Sant Sebastià (Guipúscoa), ja que havien cobrat 74 euros per unes cerveses i unes tapes, uns preus que els clients van considerar abusius.