La Policia Nacional ha detingut el matí d'aquest dimecres a l'exboxejador Poli Díaz per presumptes maltractaments a la seva parella al domicili on resideixen actualment al barri de Zárate de Las Palmas de Gran Canària.

Cops i intent d'asfíxia

Segons han informat a Europa Press fonts properes als fets, van ser els veïns els que van alertar de sorolls a l'habitatge, pel que els agents van acudir al lloc i es van trobar la dona amb evidents signes d'haver estat colpejada i amb seqüeles d'un possible intent d'asfíxia, sent traslladada fins a un centre hospitalari.

A més, una de les veïnes va relatar els efectius policials que la víctima havia estat prèviament al carrer despullada i demanant auxili, motiu pel qual van donar avís a les autoritats.

Poli Díaz boxejador / VIACOM

Poli Díaz / EFE

No obstant això, el Potro de Vallecas, Policarpo Díaz, de 53 anys, no es trobava al lloc dels fets quan els agents van arribar-hi. Més tard van inspeccionar la zona i el van trobar als voltants i van procedir la seva detenció sense que oferís resistència.

Historial de Poli Díaz

Es tracta de la segona vegada que Poli Díaz és detingut en els últims mesos. El passat 4 de maig va ser arrestat quan va acudir a renovar el DNI en pesar sobre ell una requisitòria en vigor dictada pel Jutjat Penal número 30 de Madrid per un delicte de lesions. Va ingressar a presó en espera del seu pas pels jutjats. A més, al 2012 va ser apunyalat dues vegades i el 2014 va ser detingut per intentar agredir uns agents de policia.

Díaz, originari de Madrid, feia anys que residia a Las Palmas de Gran Canària amb la seva parella i l'hivern passat va anunciar el seu retorn a l'esport. La seva tornada ha estat truncada pels arrestos, per ara. L'exboxejador va ser set vegades campió d'Espanya en pes lleuger i vuit vegades campió d'Europa.