La Policia de París publica una investigació després de confiscar quilos de pols i pastilles que diuen que són d'èxtasi, però resulten ser caramels de maduixa en un taller clandestí.

Èxtasi que va resultar ser caramels de maduixa

Al compte oficial de Twitter de la Préfecture de Police de París, els agents van publicar les fotografies d'una intervenció policial que havien portat a terme.

Informaven d'una investigació després de la confiscació d'un important carregament, equivalent a un milió d'euros, d'èxtasi o MDMA.

Policia Paris extasis / Twitter

La policia de París va inundar les xarxes de bromes després de dir que havia interceptat èxtasi que va acabar sent caramels de maduixa / Twitter

Segons el grup policial, l'èxit de l'operació havia garantit que es tallés el subministrament d'aquesta droga a festes il·legals de la capital francesa. Però la història va donar un tomb interessant després d'unes hores.

El presumpte pols i les pastilles d'èxtasi trobades al taller clandestí desmantellat van resultar ser parts del procés de fabricació d'uns caramels de maduixa sense cap component psicotròpic.

Liada de la policia de París

Segons l'informe toxicològic de les substàncies, en pols i en píndoles, van resultar ser dolços.

L'informe detallava que es componien de "pols neutre no relacionat amb narcòtics o substàncies verinoses o tòxiques", va declarar la Fiscalia de París en un comunicat.

Caramelos Éxtasis París / Twitter

La policia parisenca confon caramels de maduixa amb un carregament d'èxtasi valorat en un milió d'euros / Twitter

Tot i convertir-se en l'acudit del cap de setmana i rebre milers de comentaris a la xarxa social fent bromes arran del tweet, la Fiscalia va confirmar que l'operació s'havia saldat amb diversos detinguts i la troballa de mòbils robats i d'una màquina per produir pastilles d'èxtasi.

Sembla que els agents no anaven del tot desencaminats, però les xarxes no perdonen i les fotos de llaminadures d'Haribo i altres marques conegudes com a conya sobre aquesta notícia van inundar les respostes al comunicat de la policia.