Aquest diumenge la Guàrdia Urbana de Barcelona ha participat en una persecució de pel·lícula pel districte de Sarrià-Sant Gervasi que ha acabat amb una furgoneta bolcada i els tres ocupants ferits lleus. Al voltant de dos quarts de tres de la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha ordenat a la furgoneta que s'aturés en un control, el conductor ha fet cas omís i ha accelerat per fugir.

El vehicle ha escapat a gran velocitat i això ha fet que s'iniciés una perillosa persecució per diversos carrers d’aquesta part alta de la ciutat de Barcelona. En un moment donat, la furgoneta ha perdut el control i ha bolcat al passeig de Sant Gervasi, a tocar de la plaça de Kennedy. Agents de la policia de la ciutat i una dotació dels Bombers de Barcelona han ajudat els tres ocupants a sortir de la furgoneta. Estaven ferits lleus, però no es pateix per la seva vida. 

De què fugien?

El conductor del vehicle ha quedat imputat per un presumpte delicte de conducció temerària i els altres dos ocupants, no han estat ni arrestats. A l’interior de la furgoneta, segons fonts de la policia de la ciutat, no s’ha trobat cap mena de material robat ni tampoc eines que puguin fer pensar que els tres homes que han escapat de la policia anessin a cometre algun tipus de robatori.

El conductor també s’ha negat a fer-se les proves d’alcohol i drogues, pel fet que també ha quedat denunciat per aquest fet. Amb les dades dels tres ocupants del vehicle, que han quedat els tres en llibertat, i de manera conjunta amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana investiga què pot haver motivat aquesta fugida i què volien amagar a la policia.