Un home de 38 anys i de nacionalitat marroquina de ha entrat en un bar amb un ganivet amenaçant alguns dels clients del local. També ha ocasionat alguns aldarulls en el Centre d'Atenció Primària (CAP) del carrer Numància, a Barcelona.

El detingut va entrar al centre mèdic i va trencar diversos vidres, espantant les persones que eren a dins d'aquestes instal·lacions sanitàries.

Després de protagonitzar aquests aldarulls ha agredit un altre home per l'esquena per robar-li la seva furgoneta i fugir amb ella del lloc dels fets.

Els Mossos d'Esquadra han estat avisats a les 14:12 i han començat a actuar per detenir l'home que ha amenaçat diverses persones amb un ganivet i ha robat un vehicle. Finalment, els agents de la BRIMO han detingut el lladre al carrer Tusset.

Com ha estat la detenció?

Els agents han actuat ràpidament i han activat un dispositiu policial amb diverses patrulles per localitzar l'agressor. L'home que va entrar al bar amb un ganivet, ha fugit amb una furgoneta robada i ha provocat un accident amb diversos vehicles implicats, ja que va circular en direcció contrària. Afortunadament, no hi ha hagut ferits de gravetat.

Els agents l'han detingut després de localitzar la furgoneta robada que estava implicada en un accident de trànsit a la cantonada del carrer Tusset amb l'avinguda Diagonal. Els ciutadans s'han encarregat de donar indicacions als agents de la BRIMO, indicant-los la direcció on s'havia anat el vehicle, perquè arribessin abans al lloc en el qual es trobava l'agressor.

accidente diagonal

Accident a la Diagonal / Cedida

L'home ha sortit per la finestra de la furgoneta després de l'accident. Ho ha fet sense sabates i sense samarreta. Després, ha entrat a un local comercial del carrer Tusset.

Ha estat dins d'una farmàcia durant uns quants minuts fins que ha sortit sense presentar resistència, quan els agents de la BRIMO han arribat per detenir-lo.

Més dades sobre el detingut

La Comissària General d´Informació dels Mossos d´Esquadra ha analitzat el perfil i els motius de l'atac per descartar algunes hipòtesis.

Les primeres informacions apunten que no és un atac terrorista, ja que el detingut no té relació amb cap grup radical islàmic

El detingut té antecedents per delictes de salut pública i robatori amb força i segons la policia pateix algun trastorn mental.

L'home s'enfronta a diversos delictes, entre els quals hi pot haver acusacions per conducció temerària, atemptat contra agents de l'autoritat i amenaça.