Un maltractador s'ha suïcidat cremant-se viu davant el seu fill menor d'edat a Londres (Regne Unit). El motiu ha estat que ha perdut gairebé 300.000 euros d'apostes. L'home tenia un problema molt gran amb la ludopatia. Es va presentar a casa la seva família amb un ganivet i benzina disposat a matar-los i, quan va veure que no li obrien la porta, va decidir suïcidar-se.

Bylent Troshupa, de 53 anys era un geni de les matemàtiques, estudiant de medicina. Darrere d'aquesta faceta estudiantil i aplicada hi havia un monstre: estava condemnat per violència de gènere, ja que havia agredit a la seva exdona, de qui tenia una ordre d'allunyament.

Ludòpata i amb un greu problema amb les apostes

Bylent, conegut popularment com Bill, a part de maltractador, també era ludòpata i tenia un greu problema amb les apostes. Durant la quarantena pel coronavirus, va endeutar-se 250.000 lliures jugant a les apostes online i, a partir de llavors, la seva addicció va augmentar dràsticament. Segons explica la seva víctima, el Bill podia estar 12 hores seguides jugant sense descans.

Va anar a casa la víctima amb un ganivet i un bidó de benzina

L'home de 53 anys, el novembre de l'any passat, es va presentar a casa la seva exdona, de 51 anys, que viva amb els fills que tenien en comú: un noi de 16 anys i una jove de 22. Hi va anar amb bitllets per jugar, un ganivet i un bidó de benzina i va començar a picar a la porta desesperadament.

Apuesta online tarjeta / Pixabay
Un home se suïcida al Regne Unit després de perdre 300.000 euros en apostes online: es va cremar viu amb un bidó de benzina davant la casa de la seva exdona, a la qual maltractava / Pixabay

"Mare vine, si us plau, el papa està ple de flames"

En aquell moment, només estava el fill menor d'edat, que no li va obrir la porta. Va ser llavors quan es va tirar la benzina per sobre per cremar-se viu. "Mare vine, si us plau, el papa està ple de flames", deia el fill a la seva mare, que immediatament es va desplaçar fins al domicili i va veure el maltractador cremat.

Els perills de les apostes online

Immediatament, va alertar a Emergències i, després de gairebé una hora i mitja intentant-lo salvar, va acabar morint. Tot i que els fets van passar fa mesos, han transcendit aquesta setmana, ja que la seva exdona ha fet difusió del cas per alertar dels perills que comporten les apostes online. De fet, està lluitant i fent recollides de firmes per tal que el Govern del Regne Unit sigui més estricte amb la regulació de les apostes a internet.