Agredeixen brutalment una dona al mig del carrer a Vitòria (Álava): de moment es desconeixen quines han estat les causes de l'agressió i l'Ertzaintza ha obert una investigació.

Apallissen una dona al mig del carrer a Vitòria

La víctima és una dona de 30 anys que, actualment, està ingressada a l'hospital a causa de la pallissa. Els fets han passat la matinada d'aquest diumenge a la zona de Batán-Mendizorrotza quan, per causes desconegudes, un grup d'homes la van començar a seguir pel carrer.

La dona, que es va adonar que estava sent seguida, va intentar evitar-los canviant de carrer i ha estat en aquest moment els presumptes agressors la van començar a intimidar. En un primer moment, ella els va oferir la cartera i el mòbil per evitar l'agressió, però ells no li volien robar, "només" volien apallissar-la.

"Només volem rebentar-te aquesta cara de guapa, filla de puta"

Els agressors li van dir: "Només volem rebentar-te aquesta cara de guapa, filla de puta" i la van començar a apallissar, segons explica Gasteizhoy. De fet, ni la van violar ni li van robar res i, mentre l'estaven agredint, ella cridava demanant ajuda.

Ertzaintza / Europa Press

L'Ertzaintza investiga una agressió a una dona al mig del carrer, que li han pegat una pallissa a Vitòria (Álava) / Europa Press

La dona està ingressada a l'hospital i l'Ertzaintza ha obert una investigació

La van deixar ferida al mig del carrer i, actualment, està ingressada a l'hospital. Ha posat una denúncia a l’Ertzaintza, que ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

De moment, es desconeix el nombre de persones que ha participat en l'agressió ni les causes d'aquesta. Tampoc ha transcendit ni la identitat de la víctima ni la dels presumptes agressors, que es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte de lesions

Tres lladres molt agressius detinguts a Vitòria

Malauradament, la violència als carrers de Vitòria ha estat protagonista aquesta setmana i, de fet, l'Ertzaintza ha detingut un menor d'edat i dos nois de 18 anys molt perillosos, ja que robaven a les seves víctimes asfixiant-les i fent-los perdre la consciència al mig del carrer a Vitòria. A més, anaven armats i les amenaçaven.

Dos nois de 18 anys, i un menor, de 17, han estat detinguts per la seva presumpta implicació en una sèrie de robatoris de les últimes setmanes amb el mètode del mataleón, una tècnica que consisteix a immobilitzar a la víctima agafant-la pel coll fins a fer-li perdre la consciència.

Els tres detinguts feien un seguiment previ a les seves víctimes des de les zones d'oci i les abordaven després en llocs poc freqüentats o en els portals dels seus habitatges.