Agredeixen una veïna de Torà (Segarra) per demanar a un jove que abaixi la música, ja que estava molt alta i despertava el seu nadó. La víctima ha compartit fotos de com li ha quedat la cara després de rebre la pallissa.

Apallissen una veïna de Torà al mig del carrer a plena llum del dia

Els fets van passar el dijous, cap a les 12:00 a Torà, un petit municipi a prop de Lleida. Tot va començar quan la víctima, una veïna del municipi, va cridar l'atenció al seu futur agressor, que estava al carrer amb la música molt alta i havia despertat el seu fill en dues ocasions pel fort volum.

La va insultar i apallissar per demanar que abaixes la música

Així doncs, va baixar al carrer per demanar-li que abaixés la música. El que no imaginava la dona era l'agressivitat amb la qual respondria l'home, que la va insultar i apallissar a plena llum del dia. Per aquest mateix motiu, immediatament, els Mossos d'Esquadra es van dirigir fins al lloc dels fets per atendre-la.

Concentració per aquesta "agressió molt greu"

La dona va anar fins al CAP de Calaf on li van fer l'informe de lesions per, posteriorment, posar una denúncia a la Policia, segons explica el diari Segre. Magí Coscollola, l'alcalde de Torà, explica que serà l'acusació particular quan se celebri el judici perquè es tracta d'una "agressió molt greu". A més, s'ha convocat una concentració per aquest dissabte a la tarda per condemnar els fets, que han causat gran commoció entre els veïns de la localitat.

 Agresión Torà / Instagram inma_gallego_

Una veïna de Torà (Segarra) denuncia una brutal agressió al mig del carrer per part d'un jove / Instagram inma_gallego_

La víctima comparteix fotos mostrant la brutalitat de l'agressió

La víctima ha compartit unes fotos al seu compte d'Instagram mostrant la brutal agressió que ha patit. De moment, es desconeix la identitat de la víctima i si ha estat arrestada o no. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El presumpte autor de l'agressió es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un presumpte delicte de lesions.

Violen una menor de 16 anys amb discapacitat a Rosselló

Aquest no ha estat l'únic succés violent que ha passat en les darreres setmanes a Lleida i, de fet, fa unes setmanes, van detenir quatre homes que, presumptament, van agredir sexualment una menor de 16 anys amb discapacitat a Rosselló (Segrià). La investigació està en mans dels Mossos d'Esquadra i els agents estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.