Dos menors acusats de violar una noia de 15 anys a Matadepera el febrer de 2021 juntament amb un altre major d’edat han declarat que es van jugar a pedra, paper o tisores qui ho feia abans. Així ho han explicat davant el jutge de la secció 21 de l’Audiència de Barcelona, on compareixien com a testimonis en el judici per l’acusat major d’edat. Els dos menors seran jutjats pel jutjat de menors el 30 de novembre i la Fiscalia demana per a ells una pena de quatre anys d’internament.

Els menors es van jugar a pedra, paper o tisores qui la violava abans

En la seva declaració davant el tribunal, els dos joves han compartit la versió de l’acusat en què assegurava que va ser la noia qui els va proposar fer “un trio o un quartet” i qui portava la iniciativa de la relació sexual. Els nois han declarat que en un primer moment van refusar la proposta perquè semblava que anava molt borratxa, però que van acabar acceptant perquè es van adonar que “ho estava fingint”. “Era ella qui ens incitava tota l’estona”, han apuntat.

Els tres nois i la víctima van anar a un lloc més apartat dels grups de joves que estaven fent botellot i van mantenir-hi relacions sexuals, concretament una penetració vaginal i una fel·lació a cada un dels implicats. El primer a tenir sexe amb la noia va ser el major d’edat, que en aquells moments tenia 18 anys. Mentrestant, els dos menors es van quedar esperant a uns 10 metres fins que no els toqués a ells. Segons la declaració, els dos joves es van jugar a pedra, paper o tisores qui d’ells ho feia abans. Finalment, però, el que va guanyar va deixar que fos l’altre qui ho fes primer perquè “havia d’arribar abans a casa”.

La defensa de l’acusat ha assegurat que les relacions sexuals que van mantenir van ser consentides i ha apuntat als testimonis de les amigues de la víctima que admeten que ella havia parlat de fer un trio i havia deixat anar diversos comentaris sexuals. A més, també han recordat que la noia havia enviat un missatge en un grup de WhatsApp poc abans dient “avui es folla”. Per contra, una agent dels Mossos d’Esquadra que l’endemà va acompanyar la jove a fer una inspecció ocular del lloc de la violació ha afirmat que la noia “estava molt angoixada i nerviosa” quan hi va tornar.