Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat valenciana de Paterna un home de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de presumptament agafar del coll i colpejar a la cara la seva parella, amenaçar-la amb un ganivet i disparar-li amb una escopeta de balins.

Agressió i amenaces

Els fets van ocórrer cap a les tres del matí, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudissin a un carrer de Paterna, on una dona hauria trucat el timbre d'uns veïns sol·licitant ajuda, ha indicat la Direcció en un comunicat.

Una vegada al lloc, els agents van observar en la via pública a una noia, que portava tres maletes i estava plorant.

Els policies van poder esbrinar que moments abans, després d'una discussió amb la seva parella al domicili, la dona hauria començat a recollir les seves coses. En veure-ho, el seu xicot presumptament s'hauria abalançat sobre ella, la va agafar fort del coll amb la mà i la va colpejar a la cara. A més, també l'hauria amenaçat de mort amb un ganivet de cuina.

A més, els agents van poder saber que la víctima hauria avisat la seva parella que trucaria a la policia, per la qual cosa l'home li hauria tret el telèfon mòbil.

Tret amb una escopeta de balins

La dona va aconseguir finalment fugir del domicili i un cop al carrer va començar a trucar als timbres dels edificis pròxims per demanar ajuda als veïns perquè avisessin la policia. Va ser en aquell moment quan, pel que sembla, la seva parella va disparar-li amb una escopeta de balins.

Els policies van traslladar a la víctima fins a un centre sanitari per ser assistida, ja que presentava un hematoma al coll i a les espatlles, a més d'esgarrapades als canells i una erosió a un turmell, recull Europa Press.

Cotxe policial en Alacant / Policia Nacional

Cotxe policial en Alacant / Policia Nacional

Els agents van localitzar i van detenir l'home, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat ha passat a disposició judicial, i s'ha decretat la prohibició de comunicar-se i aproximar-se a la víctima.

Un home degolla la seva parella i se suïcida a Vitòria

Fet de circumstàncies similars que va acabar de forma tràgica. La dona trobada aquest matí morta en un habitatge de Vitòria va ser degollada pel seu marit amb un ganivet. L'homicida va suïcidar-se després clavant-se l'arma al pit. A casa hi havia els dos fills menors de la parella en el moment dels fets i van ser ells que van avisar els serveis d'emergència. Pel que sembla la parella s'havia separat o estava en tràmits de separació.