Aquest diumenge un passatger d'un tren de Rodalies va agredir al personal de seguretat a l’estació Mollet-Santa Rosa (Mollet del Vallès).

Acusaven el passatger de no portar bitllet i el personal de seguretat va demanar que baixés del tren. L’home es negava a baixar dient que ell havia pagat i que arribaria tard a la feina. Després va començar a atacar violentament als vigilants de seguretat.

Acusaven el viatger de no haver pagat el bitllet 

La discussió entre el passatger i els vigilants de seguretat la va gravar un altre viatger. Es va iniciar la discussió perquè el viatger no havia pagat el bitllet i aquest explicava que arribaria tard a la feina.

A més deia que sí que havia pagat el bitllet. Quan va arribar el revisor, el passatger explicava que “és el segon dia de treball i arribo tard”.

 

Agredeix als vigilants de seguretat

El passatger va intentar donar un cop de puny a un dels treballadors, quan va veure que els vigilants no el deixarien continuar al tren i el farien fora. 

Els vigilants van intentar fer-lo fora, però el passatger va començar a donar cops de puny i puntades al personal de seguretat. Els vigilants es van defensar i van intentar treure'l del tren. El passatger va agafar a un pel coll i es va tirar a terra, l’altre vigilant va aconseguir treure’l del tren amb la porra.

Impedeix que el tren segueixi amb el recorregut

Quan el passatger ja estava fora del tren, va impedir que les portes es tanquessin posant el peu al mig de la porta. Un dels vigilants el va colpejar amb la porra fins que va treure el peu i les portes es van poder tancar. Una vegada l'home ja es trobava fora, el tren va poder prosseguir amb el seu recorregut.

El sindicat Adn, Sindical de Seguretat i Serveis de Catalunya, ha denunciat l'agressió als vigilants de rodalies. Expliquen que volen conscienciar que “els companys actuen com poden, sense recursos”.

Agressió a Madrid

A l'estació Alto del Arenal de la línea 1 del metro de Madrid un home va agredir un altre passatger. Algunes fonts afirmen que li va clavar un punxó a l'ull perquè li va dir que es posés la mascareta. Després de colpejar-lo, va cridar-li "gilipollas, ojalá te mueras". 

Es desconeix l'objecte utilitzat per agredir al passatger. Uns afirmen que és un objecte punxant, altres amb el mòbil o el colze. Després de l'agressió, es va traslladar el passatger a l'hospital

Ahir va ser detingut l'agressor. La víctima va perdre la visió de l'ull atacat i és infermer. Únicament va sol·licitar que l'altre viatger es posés la mascareta.

Agressió masclista a València

Aquest diumenge un home va ser detingut a València per maltractaments a la seva parella. El fill va avisar a la policia quan es trobava agredint-la. 

Les fonts policials confirmen que l'agressió va ser al districte d'Abastos, València. La trucada es va fer al 091 i un nen va explicar que la seva mare havia demanat que truqués a la policia perquè la seva parella volia agredir-la.

La dona va poder escapar del domicili. La policia ha detingut a l'home per un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.