Tres menors d'edat han estat segrestats pels seus propis pares a Madrid. Els nens tenien 2, 4 i 9 anys i es trobaven en un centre de tutela fins que el darrer cap de setmana d'agost el pare va recollir-los, atès que tenia permès visitar-los, però no va retornar-los mai més. Els dies assignats del temps que podia passar amb ells eren del 26 al 27 d'agost i, en no saber res més dels petits, els serveis socials van alertar de la desaparició el passat 14 de setembre, quan ja havien passat dues setmanes. L'últim lloc on es va tenir coneixement de residència de l'home i els tres menors sostrets, segons han apuntat fonts policials a EFE, era un domicili del carrer Antonio Antoranz, al districte madrileny de Carabanchel.

Troben els menors i la mare intenta cremar la casa

La Policia Municipal de Madrid i la Policia Nacional, en un dispositiu conjunt, van personar-se aquest dimarts al domicili de la parella, al carrer Antonio Antoranz, on suposadament es trobaven els menors segrestats pels seus pares des de feia gairebé tres setmanes. La mare, qui no tenia permès ni tan sols visitar-los, a diferència del pare, va ser la que va obrir la porta de l'habitatge als agents. Aquests li van preguntar pel parador dels nens i ella, en veure's qüestionada, va respondre amb actitud violenta i va agredir els policies.

Però no va quedar-se només en una agressió o atemptat contra agent de l'autoritat, sinó que, segons han explicat fonts policials, va posar-se cada cop més nerviosa fins que va calar foc a diverses parts de la casa. Les flames eren evidents quan els policies van localitzar els tres menors de 2, 4 i 9 anys d'edat a l'interior de la residència, cosa que va dificultar el rescat. Una vegada la Policia Nacional i la Policia Municipal de Madrid van posar en un lloc segur els nens, van detenir la parella per un presumpte delicte de substracció de menors i la dona, a més, s'enfronta a un altre d'atemptat contra l'autoritat. Els fills van ser traslladats poc després a un centre tutelat com el que es trobaven abans de ser segrestats pels seus pares. 

La mare era una toxicòmana

Segons apunta El Mundo, la parella va perdre la custòdia dels seus fills arran d'un greu problema de toxicomania de la mare. Però ella continuava pensant que el problema no era propi sinó que era víctima d'una delirant conspiració, amb missatges recurrents a Facebook com: "Vivim en un país on el segrest infantil està 'legalitzat'". També acusava els agents de la Policia Municipal de Madrid i "una assistenta social de Podemos" de ser les peces clau per "realitzar màgia negra per a Soros".