Tot i que Ryanair encara no ha apujat els preus completament dels seus bitllets, hi ha persones que consideren que la low-cost s'aprofita d'altres complements per treure els diners als clients. Això deuen haver pensat uns pares que, davant les rígides i, de vegades, poc comprensibles condicions de l'aerolínia irlandesa, van abandonar un nadó al taulell de facturació de la companyia per no pagar una altra butlleta extra dins l'avió i van procedir a embarcar. Els fets van succeir aquest dimarts a l'aeroport internacional de Ben-Gurion de Tel-Aviv (Israel).

Abandonen el nadó i corren per agafar l'avió de Ryanair

Ryanair s'ha vist obligat a fer un comunicat al Regne Unit explicant el que va passar, després que els mitjans israelians es fessin eco de la notícia i traspassés fronteres. La parella que va abandonar el seu bebè era de nacionalitat belga i sembla que anava a agafar un vol per tornar a Bèlgica des d'Israel amb només dos bitllets reservats sense targeta d'embarcament per al petit. L'aerolínia irlandesa, dins de les seves condicions pels nadons, obliga a abonar uns 25 euros per un seient de reforç per al nen o bé a pagar com si fos un adult per aconseguir una cadira dins l'aeronau. És de les poques companyies amb aquesta restricció tan severa per als pràcticament nounats.

Segons el comunicat i les informacions publicades per diversos mitjans britànics i israelians, la treballadora que es trobava al taulell de facturació de Ryanair els va explicar les condicions de la companyia per viatjar amb el bebè, però la parella belga continuava pensant que el seu fill havia de volar gratis. Després d'una discussió poc productiva, els pares van deixar el nadó a la zona de check-in i van anar-se'n corrent fins al control de passaports d'accés a la zona aire de l'aeroport de Tel-Aviv. Els empleats van quedar en estat de xoc.

Enxampats i sota custòdia policial

Finalment, els cossos de seguretat israelians de l'aeroport de Ben-Gurion van enxampar els pares i els van retenir. El nadó, després de l'estupefacció a la qual van enfrontar-se els treballadors de Ryanair, va ser tornat a la parella belga. L'home i la dona van passar a disposició policial sense poder agafar el vol cap a Brussel·les.