Una parella va intentar recrear un dels moments més mítics de la reeixida pel·lícula Titanic, en el qual els dos protagonistes Jack (Leonardo DiCaprio) i Rose (Kate Winslet) es col·loquen abraçats en la part de la proa del vaixell, en una escena romàntica que és recordada per tots els fans del cinema.

Desgraciadament, aquesta parella no va poder guardar aquest record com un moment bonic, ja que aquesta anècdota va acabar en tragèdia quan ambdós van caure al mar. Els dos van decidir saltar el cordó de seguretat del moll d'Izmit Marina a la província nord-occidental turca de Kocaeli al voltant de les 21:15 del passat dia 15 de maig.

Mini Dinar i Furkan Ciftci, el seu xicot, havien estat sopant i bevent alcohol durant la nit i quan van passar pel moll d'Izmir Marina, van decidir recrear aquesta bonica escena. Malgrat això, el final va resultar molt diferent. Ambdós van caure al mar, que estava en unes condicions d'onatge i visibilitat francament dolentes.

El rescat de la parella turca

Uns pescadors que eren a prop del lloc dels fets van veure ambdós caure al mar i van anar corrent fins a la zona en la qual els dos s'havien precipitat cap a l'aigua. No van ser capaços de trobar Furkan Ciftci, però sí que van veure que Mine Dinar estava nedant per salvar la seva vida.

Van aconseguir apropar-li un dels extrems de la seva canya de pescar perquè ella s'agafés i la van ajudar a arribar fins a un lloc segur. Van estar diversos minuts buscant el seu xicot, però no eren capaços de trobar-ho i van trucar ràpidament a les autoritats.

La dona a l'ambulància Twitter
La dona en l'ambulància / Twitter

Mini Dinar va ser portada a l'hospital més proper després d'estar a prop d'ofegar-se i els serveis d'emergència van començar a treballar per trobar la seva parella, que havia desaparegut del lloc pel violent onatge que hi havia a la zona del moll.

La macabra troballa de les autoritats

Després que els bussejadors estiguessin un parell d'hores buscant Furkan Ciftci van aconseguir veure el seu cos sense vida i el van treure de l'aigua. Encara no es coneixen les causes de la mort, ja que l'autòpsia encara no ha acabat, però sembla que va morir per ofegament.

Les imatges de les càmeres de seguretat del lloc són clares. Es pot veure Mine Dinar i Furkan Ciftci saltant-se la cadena del moll, després van col·locar diverses cadires per asseure's i van decidir posar-se al caire de l'aigua per emular Leonardo DiCaprio i Kate Winslet.

Aquesta pel·lícula de 1997 va ser tot un èxit en els cinemes de tot el món. Després de més de 25 anys de la seva estrena, la majoria dels cinèfils la continuen recordant com una obra mestra que va aconseguir ser reconeguda com a tal. Va arribar a guanyar molts premis entre els quals destaquen 11 Oscars.