Pontevedra està de dol per la mort d'un jove de 31 anys i el seu pare, de 54: tots dos han mort a causa de la Covid amb quinze dies de diferència.

Un pare i un fill moren de Covid a Poio

Els fets han passat a Poio, un poble de Pontevedra, segons informa La Voz de Galicia. Tot va començar quan l'Adrián, el jove de 31 anys, va començar a tenir els símptomes de la Covid-19

UCI de Coronavirus / EFE

Un pare i un fill moren de Covid amb quinze dies de diferència a Poio (Pontevedra) / EFE

A poc a poc, els símptomes van començar a empitjorar i el jove, que tenia patologies prèvies, va haver d'ingressar a l'hospital de Montecelo. Els dies anaven passant i no millorava fins que, finalment, el dia 5 de febrer, l'Adrián va acabar morint per culpa del coronavirus, convertint-se en la víctima mortal més jove de Galícia.

No va poder anar a l'enterrament de l'Adrián

El pitjor de tot és que el seu pare, de 54 anys, no va poder anar a l'enterrament del fill, ja que el dia de l'enterrament va haver de ser ingressat a l'hospital, ja que també s'havia contagiat de la Covid. A mesura que anaven passant els dies, cada vegada estava pitjor i, al final, igual que el seu fill, ha mort a causa del virus aquest divendres.

Tots dos vivien a O Vao de Arriba, un poblat de Poio que va patir un brot molt gran de Covid. La família de l'Adrián i el seu pare encara no donen crèdit a la surrealista situació, ja que la mort un pare i un fill amb quinze dies de diferència els ha deixat de pedra.