Un home de 43 anys i el seu fill de 23 s'han entregat aquest dilluns als Mossos d'Esquadra assegurant ser els responsables de l'apunyalament d'un altre home, de 46 anys, que va tenir lloc el passat 8 de setembre al barri de Pardinyes de Lleida. Els sospitosos han decidit col·laborar voluntàriament amb la policia després de tenir coneixement que els investigadors els tenien identificats, i han acudit per aclarir els fets i donar la seva versió. 

L'apunyalament del qual s'han confessat autors va ocórrer al voltant d'un quart de dotze de la nit del divendres dia 8. La víctima i els agressors van començar a barallar-se enmig de la via, a l'encreuament dels carrers Anastasi Pinós i Jeroni Pujades. Els motius de la discussió estan per aclarir, però l'assumpte va escalar fins al punt que pare i fill van acabar apunyalant el seu contrincant, ferint-lo de gravetat amb tres lesions d'arma blanca al pit. La víctima va haver de requerir assistència mèdica urgent, i va ser ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Des de llavors ha rebut l'alta, i es recupera favorablement. 

Era el segon apunyalament el mateix dia a Lleida 

Poques hores abans d'aquest apunyalament, a dos quarts de nou del vespre, els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir en un altre altercat, en aquest cas al carrer Igualada de la capital del Segrià. La víctima, un home de 42 anys, va ser ferit molt greu amb una ganivetada a la cama, i el seu agressor, de 37 anys, va poder ser detingut poc després. 

L'autor de l'agressió amb arma blanca va intentar fugir del lloc, deixant la seva víctima dessagnant-se a terra. Gràcies a la descripció donada per alguns dels testimonis de la baralla, els policies no van tenir problemes per identificar-lo poc després en un dels carrers del voltant. El sospitós va ser arrestat, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi, i va passar a disposició judicial.