Surten a la llum els abusos sexuals que, presumptament, ha comès el pare de Boris Johnson contra diverses dones, que han explicat per xarxes socials com Stanley Johnson abusava del seu poder per fer-los tocaments.

Stanley Johnson acusat d'abusos sexuals a una política i a una periodista

Són moltes les dones que han acusat al pare del primer ministre del Regne Unit d'haver fet tocaments a periodistes i a dones amb alts càrrecs polítics, que han explicat a través de xarxes socials els presumptes abusos sexuals d'aquest home.

El pare de Boris Johnson en el punt de mira

La presidenta de la Comissió de la Dona i de la Igualtat, Caroline Fiona Ellen Nokes, ha explicat que el pare del president d'Anglaterra li va donar bufetada al cul fa 18 anys. En aquell moment, el presumpte abusador era candidat pel govern del districte de Teignbridge a Devon. Per si no fos poc, també li hauria dit que "té un cul preciós". No obstant això, Stanley Johnson s'ha defensat dient que "no té cap record de Caroline Kokes".

Stanley Johnson / Twitter

Stanley Johnson / Twitter

Aquests fets que van passar fa tants anys, s'haurien tornat a repetir. De fet, la periodista Ailbhe Ream, del diari New Statesman, també ha estat víctima d'aquests presumptes abusos.

"Stanley Johnson també em va fer tocaments en una festa a la conferència conservadora del 2019"

"Stanley Johnson també em va fer tocaments en una festa a la conferència conservadora del 2019.  Agraeixo a Caroline Nokes que hagi dit això que ningú hauria de suportar, sobretot per part del pare del primer ministre", explica en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. Actualment, Stanley Johnson té 81 anys i és exmilitant del Partit Conservador. També va formar part del Parlament Europeu durant cinc anys, a finals de la dècada dels 70 i a principis de la dels 80.  

"No tinc cap resposta, bona sort i gràcies"

Damian Hinds, secretari d'Estat, ha suggerit que s'hauria d'obrir una investigació per esbrinar que és exactament el que ha passat. Malauradament, aquest no és l'únic abús que ha patit Nokes i, segons ha explicat ella mateixa, hi ha diversos polítics que li han tocat el cul sense el seu permís en el bar del Parlament. Quan han preguntat l’opinió a Stanley Johnson sobre les acusacions ell ha contestat: "No tinc cap resposta, bona sort i gràcies", deia a Sky News.

Les declaracions de Caroline Nokes i  Ailbhe Ream han tingut gran repercussió a les xarxes socials i la diputada britànica ha agraït a tothom les mostres de suport i solidaritat: "Vull agrair la solidaritat, la germanor i el suport d'avui. Sou increïbles", publica Nokes al seu compte de Twitter.