Angoixa a Santa Cruz de Tenerife. Un jove de 28 anys ha estat detingut per la Policia Nacional i ha acabat ingressant a la presó després d'amenaçar de llançar-se al buit des del balcó de la casa de la parella. Però, a més, assegurava que ho faria amb el nadó de només tres mesos. Això és el que, a grans trets, va succeir aquest dilluns al matí a la capital de l'illa de Tenerife, al barri de la Salud, quan va irrompre al pis de la seva nòvia, amb qui té en vigor una ordre d'allunyament i va començar a posar-se violent i actuar "fora de si".

El jove de 28 anys, a qui li consten antecedents policials, va irrompre a l'habitatge de la parella i es va atrinxerar amb el nadó de tres mesos que tenen en comú i un altre membre de la família. Estava "fora de si", segons va exposar la nòvia. Això va fer saltar totes les alarmes i la Policia Nacional, després de ser alertada i tenir coneixement dels fets, va enviar diverses patrulles fins al domicili situat al barri de la Salud de Santa Cruz de Tenerife. Els agents van parlar amb l'individu i van insistir que havia d'abandonar l'habitatge, a la qual cosa es va negar rotundament i van començar les amenaces.

Presó per amenaçar de llançar-se des del balcó amb el nadó

L'atrinxerat va amenaçar de llançar-se al buit des del balcó amb el seu fill de només tres mesos si els agents entraven a la casa. Això va fer que la Policia Nacional reforcés posicions i una negociadora del cos dialogués amb el jove durant diverses hores. Finalment, va aconseguir convèncer-lo perquè desistís la seva actitud i es lliurés a la Policia de manera pacífica. Tot just sortir de l'habitatge va ser detingut pels delictes de trencament de condemna, detenció il·legal i violació de domicili. Va ser posat a disposició de l'autoritat judicial competent en funcions de guàrdia i el magistrat corresponent va determinar el seu ingrés a la presó pels fets.