El parc d'atraccions temàtic de Legoland situat a la regió de Günzburg, a Alemanya, ha viscut avui una de les seves pitjors jornades. Un terrible accident en una de les muntanyes russes del parc ha deixat, per ara, el balanç de més d'una trentena de persones ferides. Les persones afectades arran de l'accident a l'atracció presenten lesions de diversa consideració, i dues d'elles es troben hospitalitzades en estat greu, segons confirmen els mitjans locals. Les causes de l'accident, que ha creat una gran commoció entre les persones que avui visitaven el parc, encara es desconeixen, malgrat que s'ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest tràgic succés. 

Els trens de l'atracció han xocat entre ells, deixant a 34 persones ferides

L'accident que ha deixat, fins ara, a 34 persones ferides, ha ocorregut a la popular atracció "Fire Dragon", una muntanya russa d'uns 450 metres de longitud que arriba a una velocitat màxima de gairebé 60 quilòmetres per hora. La muntanya russa està dissenyada de manera que hi ha tres trens amb capacitat per a deu persones aproximadament cadascun, i realitza el recorregut simulant anar a sobre d'un drac, el qual sobrevola un castell medieval (de temàtica Lego) i finalment acaba topant-se amb un altre drac (també de temàtica Lego). Es tracta d'una atracció que funciona al parc de Legoland des de l'any 2002, i que per les seves característiques tècniques resulta molt popular entre els nens i nenes que encara no poden accedir a les atraccions més fortes. 

Durant la jornada d'avui, poc després de les cinc de la tarda, l'atracció ha patit un incident que ha deixat a les 34 persones que hi havia a bord ferides, dues d'elles de gravetat. Segons ha transcendit, dos dels tres trens que realitzen el recorregut han xocat entre ells. Un dels trens ha frenat bruscament en mig del recorregut de l'atracció, i en aturar-se, el tren que el seguia s'ha estavellat violentament contra l'aturat, deixant múltiples persones ferides i atrapades a l'atracció fins que han arribat els equips de rescat

Tres helicòpters, bombers, ambulàncies i policies per atendre les víctimes de l'accident

L'accident ha mobilitzat ràpidament un dispositiu format per tres helicòpters, i diverses dotacions de bombers i policies, així com ambulàncies, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per tal d'evacuar les persones de la muntanya russa i atendre les ferides. Segons consta, de les 34 persones que han patit ferides o lesions arran de l'accident, 16 han estat traslladades a l'hospital, i dues presenten una condició molt crítica, amb un pronòstic que contempla la possibilitat de la mort.