Pànic al centre comercial Màgic de Badalona aquest dimecres a la tarda. Tot ha començat cap a dos quarts de vuit, quan un home armat amb una destral, per causes que es desconeixen, l'ha emprès a cops contra el mobiliari i els vidres d'un establiment de restauració que hi ha dins de l'espai comercial. Els forts sorolls dels impactes han cridat l'atenció de les persones que hi havia per la zona i que han començat a córrer per intentar escapar davant la incertesa sobre que estava succeint, amb moments de molta tensió. Alguns dels testimonis han pogut gravar l'escena en vídeo amb els seus telèfons mòbils.

 

S'han produït corredisses pels passadissos de gent que intentava sortir del centre comercial, al mateix temps que alguns comerços optaven per abaixar les persianes per precaució. S'ha avisat dels fets als serveis d'emergències i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Badalona s'han desplaçat fins al centre comercial en rebre l'avís i han acordonat els accessos. Un mosso fora de servei que estava dins el recinte, juntament amb un dels vigilants de seguretat, han pogut retenir l'individu fins a l'arribada dels efectius policials, que l'han detingut davant la mirada de tothom i se l'han endut a les dependències policials per prendre-li declaració.

Cap persona ferida

L'atac, del qual encara se'n desconeix els motius, ha acabat sense que cap persona s'hagi vist afectada ni hagi resultat ferida, quedant tot en un fort ensurt i sense que els sanitaris del SEM desplaçats al lloc hagin hagut d'atendre ningú. Només s'han produït danys materials a l'establiment de restauració, amb destrosses a part del seu mobiliari. Un cop la situació s'ha normalitzat i els agents policials s'han endut l'autor dels aldarulls detingut a comissaria, el centre comercial ha continuat amb la seva activitat habitual.