Moments de pànic i tensió màxima els que s'han viscut aquest dimecres al migdia al punt quilomètric 290 de l'autopista AP-7, al seu pas per la localitat de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. Un autobús de passatgers que circulava en direcció sud ha rebentat una roda de manera inesperada i el conductor ha perdut el control del vehicle, xocant contra una de les tanques protectores del lateral de la via.

Afortunadament, la ràpida reacció del xòfer ha fet que pogués controlar la situació i evitar xocar amb altres vehicles. Després d'aconseguir reduir la velocitat i mantenir l'autocar estable, ha tornat a circular per la via entre el voral i el carril de la dreta. Ho ha fet amb molta precaució i lentament per tal de no perdre novament el control de l'autobús i provoca una desgràcia. Finalment, el conductor ha pogut portar el vehicle amb la roda rebentada fins a una àrea de servei situada uns quants quilòmetres més endavant, ja dins el terme municipal de l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre, on l'ha pogut estacionar i posar fi a l'ensurt.

Cap persona ferida

Diversos conductors que en aquells moments circulaven per l'AP-7 en sentit sud i han vist com el camió col·lidia contra les tanques laterals de l'autopista, han trucat el 112 per alertar del succés als serveis d'emergències. Passaven pocs minuts d'un quart de dues del migdia i s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per si es tractava d'un accident greu d'autobús i hi havia persones ferides, tal com ha avançat el Diari de Tarragona. Quan han arribat al lloc dels fets, però, no han trobat ningú. Després de recorrer uns quants quilòmetres, han trobat l'autocar estacionat a l'àrea de servei i, en veure que ningú havia resultat ferit, les ambulàncies han marxat.