Novetats del cas de la desaparició i de la mort de Pablo Sierra a Badajoz: els policies pensen que ha perdut la vida de manera accidental, però no s'expliquen per què es va desplaçar fins al riu. Hi ha moltes incògnites i caps sense lligar i no es descarta cap hipòtesi.

Pablo Sierra era un estudiant de Matemàtiques que vivia a Badajoz

El Pablo Sierra era un jove de 21 anys de Zorita (Càceres) que estudiava el grau de Matemàtiques a Badajoz i, per aquest mateix motiu, viva en una residència d'estudiants.

El divendres 2 de desembre va decidir sortir de festa pel centre de la ciutat amb els seus amics. Com que l'endemà havia de marxar amb la seva família al seu poble d'origen, no va voler marxar gaire tard. No obstant això, mai va arribar a la residència i, des d'aquella nit, se li va perdre completament el rastre

Apareix el cadàver de Pablo Sierra al riu Guadiana

Tant la Guàrdia Civil com els seus amics i familiars van descartar que es tractés d'un suïcidi o d'una desaparició voluntària i, immediatament, van activar tots els protocols per localitzar-lo com més aviat millor. Malauradament, després de dues setmanes de recerca, la pitjor de les hipòtesis s'ha acabat complint: aquest divendres han trobat el seu cadàver a pocs metres d'on dies abans havien localitzat el seu mòbil ensangonat.

Els caps sense lligar de la desaparició i la mort del jove de 21 anys

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar com va morir. Tot i que des de la Guàrdia Civil es refereixen al cas com "un fatal accident", hi ha molts caps sense lligar. Pablo Sierra va dir als seus amics que anava a la residència i ningú s'explica per què es va desplaçar fins a l'extraradi de Badajoz i, precisament a la zona de Los Picos del riu Guadiana, ja que, aparentment, no hi ha cap motiu pel qual el jove hauria d'anar fins allà. 

Pablo Sierra / Redes sociales

Troben el cadàver de Pablo Sierra al riu Guadiana: els policies pensen que es tracta d'un accident, no d'un crim. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls i esclarir els fets / Xarxes socials

La hipòtesi de la Guàrdia Civil

El seu cadàver ha estat trobat amb tota la seva documentació i, per tant, tot apunta que no ha estat víctima de cap robatori. Els agents pensen que es va ensopegar i va caure diverses vegades fins que va perdre la vida. Així doncs, la Guàrdia Civil pensa que, encara que el jove va dir que agafaria un taxi per tornar a la residència, no ho va fer i que, en realitat, va marxar a peu i per causes desconegudes es va dirigir fins al riu on, per causes que encara s'estan investigant, va caure marejat.

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber com va morir

No obstant això, cal remarcar que es tracta d'una hipòtesi, no d'uns fets que hagin estat 100% corroborats. A més a més, el cas es troba sota secret de sumari. Per saber més detalls, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre el cas del Pablo Sierra, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb la Guàrdia Civil.