El Pablo és un jove de 21 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa 10 dies. S'ha decretat secret de sumari per esbrinar on està, però els policies no descarten que l'hagin matat.

Pablo Sierra va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Badajoz

Els fets es remunten al 3 de desembre a Badajoz quan Pablo Sierra, un universitari que estudia Matemàtiques, volia tornar a la residència de Rucab després de passar la nit de festa amb uns amics.

El que havia de ser una nit com qualsevol altra, es va convertir en un infern: el Pablo no va arribar a la residència d'estudiants i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Les circumstàncies en què ha desaparegut són molt estranyes: el jove de 21 anys és un noi exemplar i, segons expliquen els seus amics i familiars, mai té problemes amb ningú. Així doncs, no s'expliquen què és el que ha pogut passar.

Quan el Pablo va sortir del pub, accidentalment, li va trencar la pantalla del mòbil a un altre jove. No obstant això, ell es va disculpar ràpidament i van intercanviar els números, ja que li va dir que es faria càrrec de la reparació i que, en el pitjor dels casos, li compraria un mòbil nou.

Troben el seu mòbil ensangonat a 3 quilòmetres d'on va ser vist per última vegada

Cap a les 2:00 li va dir a un amic que agafaria un taxi per marxar a la residència i, a partir de llavors, se li va perdre completament el rastre. No se sap si va agafar aquell taxi. L'endemà, va aparèixer el seu mòbil ensangonat a tres quilòmetres d'on va ser vist per última vegada: concretament al Pico de Guadiana, una zona poc transitada als afores de la ciutat. Va ser a partir de llavors quan els policies van començar a contemplar l'opció que havia estat un crim.

Pablo Sierra Moreno / Redes sociales

Pablo Sierra Moreno va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa 10 dies a Badajoz i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor / Xarxes socials 

"És un noi 10, un model i un molt bon estudiant"

Tot i que els agents no descarten cap hipòtesi, pensen que el Pablo va ser víctima d'una agressió o d'un intent de robatori al mig del carrer i que, en intentar-se defensar, el van fer desaparèixer amb violència. Els seus familiars estan convençuts que no ha desaparegut pel seu propi peu i que darrere de tot això hi ha una o diverses persones que, per motius desconeguts, l'han fet desaparèixer de manera forçosa. "És un noi 10, un model i un molt bon estudiant", diuen els seus amics i familiars.

Col·laboració ciutadana per trobar el Pablo Sierra com més aviat millor

Des del Centre Nacional de Desapareguts del Ministeri d'Interior, han posat en marxa una opció a la pàgina web oficial per tal que qualsevol persona que tingui alguna pista del Pablo la pugui donar de manera completament anònima i confidencial. Des de SOS Desaparecidos, també han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor.