La Policia Nacional busca Ana Isabel Iglesias Ferrer, la cantant coneguda com a Hanna, i a la seva parella, per haver clavat una pallissa a dos homes en el municipi madrileny de Coslada. Un dels agredits va quedar ferit greu i l'altre va perdre el coneixement després dels cops.

Hanna i el seu xicot agredeixen dos homes a Coslada

La baralla va tenir lloc divendres passat cap a les nou de la nit a la porta del bar Plan B del carrer Doctor Michavila de Coslada, a Madrid. Segons s'ha pogut saber i ha detallat el mitjà El Mundo, tot va començar a la terrassa amb una acalorada discussió de parella entre la cantant Hanna, de 37 anys, i la seva parella.

Dos dels clients del local i coneguts de la parella es van apropar per posar pau, però el que van aconseguir va ser una doble i violenta agressió. I és que segons els testimonis, el xicot de l'artista, "molt corpulent, amb serrell i d'1,90 metres d'altura", va clavar un fort cop de puny a un d'ells, Manuel F. B., de 59 anys, que va caure a terra, fent-se un cop al cap i quedant inconscient.

Incita a la seva parella a pegar les víctimes

L'agressió va cridar l'atenció de tots els presents, que van assegurar després que la Hanna, en lloc d'intentar frenar el seu xicot, el va incitar a seguir amb la pallissa. I així ho va fer.

Després de deixar el Manuel tirat a terra, la parella va sortir corrents, però l'amic de la víctima, Félix A. M., de la mateixa edat, els va perseguir, increpant-los per l'agressió. Aleshores l'autor de la pallissa li va dir que els deixés en pau i que no els seguís, detalla el mitjà citat, però l'home no es va rendir.

Llavors va arribar el segon assalt: el xicot de la Hanna, a l'altura de l'Hotel NH Vila de Coslada, es va girar i va clavar un fort cop de puny al Félix, que també va caure a terra i es va donar un cop al cap contra la vorera, segons diversos testimonis. De fet, alguns van assegurar que, fins i tot a terra, la segona víctima va rebre diverses puntades de peu abans que la parella tornés a fugir per desaparèixer.

Inconscient i ingressat d'urgència a l'hospital

Els dos homes agredits van necessitar l'assistència dels serveis d'emergències. El Félix, que sagnava pel cap i tenia problemes de sensibilitat a les cames, va haver de ser traslladat d'urgència en una UVI mòbil del Summa 112 a l'Hospital de La Princesa de Madrid amb pronòstic greu, on se li va donar l'alta aquest diumenge.

El Manuel també va romandre a l'Hospital de Coslada 24 hores i va necessitar deu punts de sutura al cap després del cop, que sospita que va ser amb un puny americà.

Ara la prioritat és trobar la Hanna i el seu xicot, que van ser identificats pels veïns de Coslada, ja que viu en un dels carrers propers al lloc dels fets i ja ha protagonitzat diverses situacions violentes.

En recerca i captura

Des que van fugir, la Policia Nacional els busca, ja que no van poder trobar-los per la zona del succés ni a casa seva. Els agents ja disposen d'un atestat dels fets i proven d'esbrinar el parador de la parella. També han provat de verificar si alguna càmera de seguretat de la zona ha pogut gravar els fets.

Ana Isabel Iglesias Ferrer, coneguda com a Hanna, va saltar a la fama el 2007, quan un dels seus temes va ser la cançó oficial de la Vuelta Ciclista a Espanya.