Moltes persones ja han començat a decorar la seva casa per les festes de Nadal. Uns quants van començar en finalitzar Halloween o la Castanyada, alguns prefereixen esperar als primers dies del mes de desembre i d'altres aprofiten el pont de la Puríssima per posar els llums, l'arbre i el tió.

Moltes famílies són realment apassionades per aquestes festes i no dubten a comprar i col·locar molts ornaments, llums, esferes, arbre de Nadal, mitjons, ninots de Pare Noel o els rens, tot val per fer la casa més acollidora i condicionar-la a les dates actuals.

També hi ha moltes cases en les quals es posa el tradicional pessebre, en ell hi ha figures religioses molt reconeixibles com els Reis Mags, Jesús, la Verge Maria o Sant Josep. A més a més a Catalunya és comú que es posi el caganer en ell.

El divertit missatge sobre una peça del pessebre

En aquests dies en què les xarxes socials han fet que qualsevol fotografia o vídeo es pugui viralitzar no podia faltar una publicació relacionada amb la decoració nadalenca típica d'aquestes festes. L'usuari paπcake (@trufae) va compartir una imatge en el seu compte de Twitter en el qual es mostra un riu dels que es col·loquen per adornar el pessebre.

El riu està col·locat de tal manera que té una forma que pot recordar a un penis pel qual ha atret l'atenció de diversos usuaris pel to jocós del comentari d'aquest usuari de Twitter que ha acompanyat la seva publicació amb el text "Maybe it's just em with the dirty mind..." (Ha de ser la meva ment bruta).

El cert és que cada any ens trobem amb imatges divertides o curioses sobre els ornaments que posa la gent a casa seva. Tots hem vist alguna vegada una cosa estranya com el veí que mai no treu els llums del balcó ni encara que sigui estiu.

Alguns pessebres divertits

La imaginació de les persones no té límit i les xarxes socials s'encarreguen de demostrar-ho. A Twitter podem trobar una infinitat de fotografies de molts Pessebres molt originals. Alguns d'ells són autèntiques obres d'art i d'altres són, com menys, curiosos.

Un exemple és la foto pujada per la guionista Amy Berg el 2017 en la qual es veu un pessebre normal i corrent, però en la part dreta apareix un DeLorean DMC-12 estavellat trencant l'harmonia de l'escena, és idèntic al de la pel·lícula 'Regreso al Futuro' i és una clara referència a la pel·lícula protagonitzada per Michael J. Fox.

delorean tw

DeLorean en un pessebre / Twitter

Altres persones opten per representar d'una forma més moderna el naixement de Jesús. Molta gent ha fet la seva versió amb ninots, els populars Funko-Pop o els de Lego han estat els protagonistes de diverses paròdies del pessebre.

D'altres prefereixen una versió més clàssica, en la qual podem trobar figuretes molt similars a les que podem comprar a gairebé qualsevol botiga de decoració o en una de les moltes parades que hi ha a les fires de Nadal com la Fira de Santa Llúcia, ubicada a pocs metres de la Catedral de Barcelona.