Una dona de Mallorca gairebé mor després de deixar-ho amb el seu nòvio, quedar-se sense casa i demanar ajuda a l'ex, ja que aquest últim, després d'oferir-li quedar-se amb ell a la casa que ocupava a Llucmajor, la va intentar assassinar calant foc al garatge on l'havia deixat instal·lar-se temporalment. Els fets van tenir lloc la matinada del passat dissabte, quan l'ara detingut va canviar d'opinió sobtadament i va demanar a la víctima que abandonés la finca on vivia il·legalment. 

Això va provocar una acalorada discussió entre ells, i l'home va intentar ruixar-la amb gasolina mentre l'amenaçava de mort. La dona, llavors, va optar per abandonar la cotxera on l'ex l'havia deixat quedar-se a dormir fins que trobés un nou allotjament, però, mentre recollia les seves coses, l'exparella va entrar i va calar foc a una cortina. També va agredir-la amb el bidó de gasolina quan intentava fugir per evitar que sortís del garatge, amb la clara intenció de posar fi a la seva vida, ja que, segons la víctima, li va dir en diverses ocasions: "Et mataré". 

Escapa i demana ajuda a un veí

Afortunadament, la víctima va aconseguir sortejar l'home i anar corrent a casa d'un veí per demanar ajuda. Junts van trucar als serveis d'emergències que van activar els Bombers, diverses ambulàncies i a la Guàrdia Civil. Quan van arribar, el garatge estava completament envoltat per les flames, i la dona va haver de ser atinguda pels sanitaris per les lesions que li havia provocat el seu ex amb el bidó. 

La Guàrdia Civil va detenir aquesta persona, d'origen sud-americà, que va reconèixer tant haver calat foc al garatge com haver colpejat la seva exparella. Després de ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Palma, va ser enviat a presó de manera provisional a l'espera que se celebri el judici.