Per dedicar-se al món del tràfic de drogues no hi serveix tothom. Els narcotraficants han de tenir un caràcter específic i actuar d'una determinada manera. La més important, intentar que no et descobreixin. Just això, és el que no va fer un perruquer de 55 anys de la ciutat de Gènova, a Itàlia, a qui la seva falta de perícia en aquest món delinqüencial va acabar delatant. La policia italiana va començar a observar coses inusuals a la seva perruqueria que va fer aixecar les seves sospites. Al local hi havia un "estrany anar i venir de persones calbes que, probablement, no necessitaven una tallada de cabells".

Descobreixen un perruquer narcotraficant perquè tenia clients calbs

Davant aquesta situació, segons ha detallat en un comunicat la Comandància Provincial de Gènova, els investigadors van decidir muntar un dispositiu de vigilància a les portes del negoci per determinar que hi estava passant a l'interior.  Els agents van comprovar que no només no hi deixaven d'entrar homes calbs, sinó que amb prou feines hi estaven pocs segons i tornaven a sortir. "Alguns clients, de diferents edats i professions, acudien a la perruqueria únicament amb la intenció d'adquirir substàncies estupefaents", apunten des de les autoritats. Entre els clients que si tenien cabells i anaven a canviar-se de pentinat, també n'hi havia que "aprofitaven per comprar una o més dosis".

Amb els diversos indicis recollits per part de la policia italiana, es va decidir entrar a la perruqueria i fer-hi un escorcoll. Els agents, a l'interior del local, hi van trobar una entreplanta on el perruquer emmagatzemava 100 grams de cocaïna, quatre bàscules de precisió i materials per envasar les drogues. Al mateix temps, en escorcollar el seu domicili, van trobar diversos grams d'haixix. Davant aquesta situació, l'home, que tenia contacte amb reclusos d'una presó de Gènova, va ser detingut i posat a disposició judicial.