Els usuaris de l'autovia A-2 que aquest matí s'han trobat una retenció de trànsit s'han endut una bona sorpresa quan han descobert el que causava les cues. Un remolc ple de lavabos portàtils de colors s'ha avariat i ha quedat enmig del carril esquerre, davant el desconcert de la resta d'usuaris que circulaven per la mateixa via. L'incident tècnic ha provocat cues i retencions a l'autovia durant una hora aproximadament, el que han trigat els serveis especialitzats a retirar el remolc avariat, i ha estat necessari tallar dos dels tres carrils per tal que una grua pogués remolcar els lavabos portàtils, pertanyents a l'empresa TOI TOI.  

Els fets, que han deixat una imatge si més no curiosa, han succeït el matí d'aquest divendres, 26 d'agost, prop de dos quarts d'onze del matí. Tot i que no s'ha pogut conèixer en quin punt quilomètric es podia veure el colorit remolc avariat, el succés ha ocorregut al punt de l'autovia A-2 que transcorre entre els municipis de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i Castellbisbal (Vallès Occidental) en sentit Lleida

El remolc avariat estava enmig del carril esquerre

Alguns dels vianants que caminaven pel pont que travessa l'autovia A-2 a l'altura de Castellbisbal han capturat la insòlita imatge, que posteriorment s'ha compartit a les xarxes socials. Tal com s'observa a la fotografia, el remolc, carregat totalment amb els lavabos portàtils típics de les festes majors, que en aquesta època de l'any estan en el seu moment més àlgid, està aturat enmig del carril esquerre mentre la resta de cotxes i camions circulen sense problema. TOI TOI, l'empresa que fabrica els lavabos, ha detallat que el vehicle ha patit una avaria mecànica, un trencament de la llança del remolc, fent que aquest se separés del camió. 

lavabos portatils oblidats a 2 autovia sant andreu de la barca magic
Un remolc ple de lavabos portàtils s'ha separat del vehicle i ha quedat enmig de l'autovia A-2. / Foto: Twitter

Els Mossos han tallat dos carrils per retirar l'objecte

En tractar-se d'un obstacle de dimensions considerables, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra per tal de retirar el remolc i restablir l'ordre de la circulació. Una grua s'ha encarregat de retirar el remolc avariat, tasca que ha comportat prop d'una hora, i ha obligat a tallar dos dels tres carrils de l'autovia A-2. Tanmateix, en aquests moments ja tornen a estar oberts, segons ha confirmat el SCT.