Confirmen que la manta i la bombona trobades al mar són de Tomás Gimeno, el pare que va segrestar les seves pròpies filles a Sant Cruz de Tenerife.

L'Anna i l'Olivia van desaparèixer a Tenerife

Aquest dilluns, amb un vaixell oceanogràfic equipat amb un sonar i amb un robot submarí, han rastrejat la zona on van ser vistes per última vegada l'Anna i l'Olivia, les dues menors que van desaparèixer fa més d'un mes a Tenerife.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Tenerife / Instagram

L'Anna i l'Olivia són dues nenes que han estat segrestades pel seu propi pare / Instagram

Els objectes trobats són de Tomás Gimeno

Després d'una cerca intensa, han trobat una bombona d'oxigen i una funda nòrdica al fons del mar i la Guàrdia Civil ha confirmat aquest dimarts que els objectes trobats són de Tomás Gimeno, el pare de les nenes. En teoria, aquest dimarts havien d'acabar les tasques de rastreig de les menors, però gràcies a la troballa de la bombona i de la manta, com a mínim, seguirà fins al dilluns de la setmana que ve.

Analitzaran la bombona i la manta a Madrid

Els dos objectes localitzats seran enviats a Madrid per analitzar-los i saber si amaguen alguna pista sobre la desaparició i segrest de l'Anna i l'Olivia. Per escollir la zona de rastreig, han utilitzat les coordenades on va ser vist Tomás Gimeno fins a dues ocasions diferents abans que segrestes les seves pròpies filles.

Tomás Gimeno / Niñas Tenerife

Confirmen que els objectes trobats al mar són de Tomás Gimeno, l'home que va segrestar les seves filles a Tenerife / ElCaso

Pensen que Tomás Gimeno ha matat les seves filles

L'Anna i l'Olivia, d'1 i 6 anys, van ser vistes per última vegada a Santa Cruz de Tenerife el 27 d'abril i, des de llavors, se'ls ha perdut completament el rastre, tant a les menors com al seu segrestador, Tomás Gimeno. La Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que Gimeno les ha matat i s'ha desfet dels seus cadàvers llençant-les al mar. No obstant això, la investigació continua oberta i no descarten cap hipòtesi.

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre l'Anna, l'Olivia o el Tomás, que es posi en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, ja que el pare de les nenes té una ordre de detenció internacional.