Nou atac trànsfob a la ciutat de Barcelona. Un noi ha denunciat haver estat víctima d'una agressió d'aquest tipus aquest cap de setmana, quan passejava pels Jardins de la Rambla de Sants. El jove, segons ha explicat a les xarxes socials, estava tornant a casa quan dotze persones van començar a riure’s d’ell a l’esquena i li van preguntar si era noi o noia. Quan aquest s'hi va encarar i va respondre que era un noi, li van contestar dient que era una "lesbiana de merda". A més, un dels joves li va dir que ensenyés el penis per comprovar-ho, mentre la resta van començar a cridar a l'uníson "que l'ensenyi, que l'ensenyi".

Tot seguit, el grup de joves li va llençar uns quants objectes i després el van començar a atacar amb cops de puny a la boca i puntades de peu a la cara, al pit i al coll, mentre li cridaven que feia “fàstic”. Finalment, els joves el van deixar marxar i li van dir que se n'anés abans no l'acabessin matant. Malgrat això, abans el van tirar per unes escales i li van escopir a la cara i als cabells. El noi trans, per evitar que el continuessin atacant, va fugir tan de pressa com va poder i es va refugiar en un supermercat 24 hores, on una patrulla policial de proximitat el va atendre.

Condemnes per aquesta nova agressió a Barcelona

Les diverses entitats en favor del col·lectiu transsexual, com l’Observatori contra la LGTBI-fòbia i la Plataforma Trans, han denunciat els fets i han mostrat el seu suport a la víctima. A més, s'ha convocat una concentració dijous de la setmana vinent per denunciar els últims atacs transfòbics a la capital catalana. El batlle de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor dels comuns Marc Serra han condemnat l'agressió i també s’han solidaritzat amb la víctima. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra encara no tenen constància oficial de la denúncia.