No fa ni un mes de la polèmica per la difusió del vídeo d’una agressió sexual a una noia menor d’edat a la discoteca Waka Sabadell, i ja circulen per les xarxes noves imatges que han generat un gran renou pel caràcter sexual de les mateixes.

El passat dissabte 14 de gener la discoteca Pampara Tardes obria les portes a l'avinguda Madrid de Barcelona. És un local dirigit a menors d'entre 14 i 17 anys, però van decidir anomenar la seva festa inaugural com 'Gran Opening FullPerreo'. El polèmic vídeo ha estat difós a través del comte de TikTok de la mateixa discoteca, on es poden veure les nenes ballant d'una manera molt sexualitzada.

Nenes de 14 anys, ‘perreando’

Durant la festa d'inauguració des del local van decidir gravar alguns moments i compartir-los per les xarxes socials. Al vídeo viral han quedat immortalitzades gairebé una desena de nenes d'entre 14 i 16 anys mentre ballen 'perreo'. El polèmic és el caràcter sexual d'aquest tipus de ball; les noies, recolzades a l'escenari, mouen el cul mentre els nois, també menors, es refreguen contra elles.

Indignació a les xarxes

Inicialment, han estat els organitzadors de Pampara Tardes els qui van compartir les imatges per TikTok, però ràpidament centenars d'usuaris les han difós per altres xarxes, com Twitter. I les crítiques i comentaris d'indignació no han trigat a arribar: "Em sagnen els ulls", "És terrible", ¿Això és legal?" són algunes de les reaccions que s'han compartit per internet. Davant d'aquesta allau de comentaris negatius, la discoteca ha esborrat el vídeo del seu compte, i han cancel·lat la propera festa que tenien organitzada pel dissabte 28 de gener, la 'Fiesta del Semáforo'. Per altra banda, algunes persones s'han posicionat a favor del local i han iniciat una campanya per xarxes per evitar el tancament de la discoteca, amb els hashtags #TodosSomosPampara, #NoAlCierreDePampara i #FreePampara.