L'equip de desenvolupament de WhatsApp treballa sense parar per oferir-nos sempre les millors opcions per a qualsevol situació derivada de l'aplicació de missatgeria més utilitzada d'Espanya. En aquest cas, Meta, antic Facebook, prepara una novetat que permetrà als administradors dels grups eliminar missatges de tots els participants.

El nou truc de WhatsApp que revolucionarà els grups

Els grups de WhatsApp són una de les qualitats de l'app més comunes en la nostra vida quotidiana: un sopar, un nou curs o un equip de futbol es converteixen en l'excusa perfecta per crear-ne un.

Encara que moltes vegades es converteixen en un malson on uns quants de graciosos no paren de dir ximpleries que molesten, altres funcions ens permeten silenciar i bloquejar a segons qui.

Eliminar missatge d'una altra persona en un grup / WABetaInfo

Eliminar missatge d'una altra persona en un grup / WABetaInfo

I ara, treballen en un nou truc perquè puguem esborrar els missatges ofensius, innecessaris o excessius dels altres.

Així com en altres casos necessitem descarregar una altra aplicació de tercers per als petits hacks, en aquest cas es tracta d'una drecera dins del mateix sistema de xats.

Esborrar missatges d'una altra persona en un grup

Tot i que encara no està disponible per a tots els usuaris, està previst per ser inclòs en la pròxima actualització, que serà la versió 2.22.1.1.

D'aquesta manera ho han confirmat els membres del programa beta de WhatsApp, al qual et pots subscriure a través del Google Play Store, tenint en compte que poden no quedar places per ser un dels testers.

Actualment, l'aplicació ens permet eliminar un missatge enviat en un xat individual o de grup sempre que es faci abans que passin 68 minuts des del moment en què s'envia.

El procés d'esborrar-lo és bastant simple: només cal prémer el text durant uns segons i tocar la icona de la paperera i seleccionar "eliminar per a tothom".

Disponible pròximament per a Android

Com es tracta d'una funció interna de l'aplicació, el truc serà totalment segur de realitzar. Només necessitem estar en el grup i ser administradors. Quan vulguem eliminar un missatge ofensiu o desafortunat, podrem fer com en els xats individuals: mantenir polsat el missatge de la persona que volem esborrar i prémer la paperera.

L'únic que cal tenir en compte és que deixa rastre, ja que es podrà llegir: "Aquest missatge ha estat eliminat per un administrador", encara que no revelarà la identitat de la persona que ho va fer.

Ara només queda esperar que la versió beta es desenvolupi per complet i es pugui posar a l'abast de tots els usuaris, inclosos els que utilitzen el sistema iOS d'Apple.