Aquest dissabte a la nit, els veïns del barri del Poble-sec de Barcelona van ser testimonis com un jove intentava fugir pels balcons dels edificis del carrer de Magalhães, després de sortir per una finestra carregant una motxilla plena d'objectes que acabava de sostreure. Els fets van ocórrer quan faltaven pocs minuts per la mitjanit, i el lladre va acabar detingut en donar-se per vençut, veient que li era impossible fugir de la policia, i va esperar a dalt d'un dels edificis que els Bombers li baixessin. 

 

Va veure que no tenia escapatòria 

El lladre va escollir la mitjanit per accedir al pis, amb l'esperança que ningú s'adonés del que estava intentant fer. No obstant això, sent dissabte, els carrers estaven plenes de gent, que van veure com sortia pel balcó d'un edifici, situat a la cantonada del carrer de Magalhães amb Poeta Cabanyes, i llençava una motxilla al carrer. Fins i tot, alguns veïns van poder gravar com intentava fugir mentre una patrulla dels Mossos d'Esquadra accedia al domicili, alertats pels vianants. La gent que observava com saltava de balcó en balcó va començar a cridar-li que anés amb compte perquè acabaria caient i, finalment, el jove va veure que no tenia escapatòria i va asseure's a dalt de l'edifici, intentant quedar fora de l'abast de la policia. 

Com que els agents no aconseguien arribar fins on era el lladre, van sol·licitar l'ajuda dels Bombers de Barcelona. Pocs minuts després, arribaven al lloc un parell de dotacions, i van terminar abaixant-lo amb la grua per entregar-lo als Mossos, que van detenir-lo acusat d'un delicte de robatori amb força. L'arrestat no va oposar cap resistència, veient que el seu pla d'esfumar-se pels balcons havia fracassat. Els objectes sostrets van poder ser retornats als seus propietaris, que no eren a casa al moment dels fets.