David i Victoria Beckham són una de les parelles més mediàtiques dels últims anys. L'exfutbolista i la cantant han omplert les portades de la premsa esportiva i rosa des que van començar la seva relació i després de molt temps continuen sent dues icones públics capaços d'influir milions de persones.

La fama de David es deu a la seva espectacular carrera com a futbolista. Va arribar a ser un dels millors jugadors de la seva generació i el seu peculiar colpejament de pilota continua sent molt recordat. L'anglès era un especialista en les accions a pilota aturada i es va convertir en una icona publicitària quan va fitxar pel Reial Madrid a l'estiu de 2003.

Per la seva part, Victoria Adams, com era coneguda abans de casar-se amb David el 1999, va aconseguir fer-se famosa gràcies a ser una de les integrants del grup Spice Girls, que va ser molt popular a tot el món amb les seves cançons de música pop. Després de deixar la banda va seguir lligada al món de la música, però anys després va decidir aventurar-se en un altre àmbit. Va començar a dissenyar fragàncies i roba, destacant molt en algunes de les millors passarel·les del planeta.

Els peculiars gustos de Victoria Beckham

L'exfutbolista està molt actiu a les xarxes socials, sobretot a Instagram. En algunes de les seves publicacions se li pot veure gaudint de restaurants. De fet, l'anglès es considera un fan dels bons plats i està orgullós de compartir els seus descobriments culinaris amb els altres.

L'exjugador del Reial Madrid va parlar en el podcast 'River Cafe Table 4' sobre els seus gustos culinaris i els de la seva dona: "M'emociono bastant amb el menjar i el vi i quan estic menjant una cosa bona vull que tots ho tastin. Per desgràcia, estic casat amb algú que porta 25 anys menjant el mateix", va dir David.

Beckham EP (2)

Victòria i David Beckham / Europa Press

David Beckham va dir què és el que menja la seva dona habitualment, pels seus peculiars gustos no pot anar gaires vegades a un restaurant amb ella: "Des que la conec, Victòria només menja peix a la planxa i verdures al vapor. Rares vegades surt d'allà", va comentar.

De fet, Victoria Beckham ja va ser entrevistada en el mateix podcast i havia deixat algunes pistes sobre els seus gustos. Va dir ser "el pitjor malson dels restaurants" i "una mica primmirada". Va comentar que li agraden els plats senzills "sense mantega, sense oli i sense salses".

Va parlar sobre el seu plat favorit: "Allò de què més gaudeixo són peixos frescos i nets al forn amb verdures al vapor i vinagre balsàmic de guarnició", va dir. També va comentar que no menja carn des que tenia set anys i va descobrir com es feien les hamburgueses.

Les aficions de David Beckham

L'exjugador anglès sempre va ser una persona interessada pel món de la gastronomia. De fet, quan jugava en el Milan dedicava el seu temps lliure a anar a cursos de cuina. En diverses ocasions ha comentat que és un gran fan del menjar italià i sol cuinar a casa per als seus fills.

Va tenir una llarga carrera esportiva que va durar 21 anys en què va poder viure a diversos països diferents com Anglaterra, Espanya, Itàlia, els Estats Units i França. També va vestir les samarretes del Manchester United, Preston North End, Reial Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan i Paris Saint-Germain.