Un pare anglès deixa una nota demolidora al seu fill de tres anys abans de suïcidar-se durant el tercer confinament del Regne Unit a causa de la pandèmia.

Una nota pel seu fill de tres anys

Ross McCarthy es va suïcidar durant un dels confinaments que va instaurar el Regne Unit a causa de la pandèmia del coronavirus Covid-19.

El jove pare, de 31 anys, havia patit un deteriorament de la seva salut mental durant les restriccions i no ho va poder suportar. La seva vida s'havia convertit en un bucle de rutina.

Recentment havia trobat l'ajuda psicològica per què portava lluitant anys, informa el mitjà Examiner Live.

Un pare se suïcida durant el tercer confinament del Regne Unit

El pare de Ross, Mike McCarthy, de 63 anys, va dir que el seu fill, que treballava com a enginyer d’instrumentació, va deixar una nota abans de llevar-se la vida en què descrivia l'amor pel seu fill Charlie, de tres anys i que ara ha quedat orfe.

També ha quedat trencada de dolor la Charlotte, la seva núvia, amb qui havia tingut el Charlie.

La parella tenia previst casar-se el passat Nadal, però la pandèmia va suspendre els seus plans. Després de la mort del Ross, canviarà el seu cognom de soltera pel d'ell: McCarthy.

"Era un pare increïble pel Charlie"

La noia, de 26 anys, va explicar a mitjans locals que "el primer tancament va ser fàcil perquè es podia sortir i anar a passejar, però durant aquest tercer confinament va haver de treballar i el no poder fer res més va tenir un impacte brutal en la seva salut".

Ross McCarthy suicidio / Cedida

El jove pare deixa un nen de tres anys, el Charlie, i la seva promesa, la Charlotte, després de llevar-se la vida per un deteriorament de la seva salut mental / Cedida

També va parlar del Ross com una "ànima amable" que "mai va deixar els seus problemes mentals amargar el seu caràcter".

Per a ella era el seu "millor amic, l'amor de la meva vida i la meva ànima bessona".

Com a pare era "un pare increïble, hagués mogut muntanyes pel nostre fill Charlie... No hi ha paraules per descriure el seu amor per ell", va dir.

La Charlotte també denúncia que "la salut mental ha estat un assassí en silenci d’aquesta pandèmia de Covid-19... Si hagués estat un càncer físic, s'hauria tractat amb més urgència que la seva salut mental" i ara lluitarà per facilitar els processos d'atenció mèdica a la seva regió, Stockton-on-Tees