Una jove anglesa de 18 anys, Millie Taplin, va beure d'un got amb droga en una discoteca de Southend, quedant paralitzada durant hores al llit de l'hospital.

Droguen una noia de 18 anys a Essex

La mare de la Millie, Claire Taplin, compartia el vídeo de les conseqüències físiques a Facebook amb la intenció de crear consciència sobre la possibilitat de ser drogades a la beguda en sortir de festa.

Això va ser el que li va passar a la jove, de 18 anys, que havia sortit de festa en una discoteca de Southend, a Essex, Regne Unit, anomenada MooMoo. Mentre estava amb les seves amigues, un grup de coneguts se'ls va apropar i un d'ells li va oferir una beguda.

Li ofereixen una beguda que portava droga dins

Després d'una estona, la Millie va començar a sentir calor i tenir nàusees i li va dir als seus amics que necessitava una mica d'aire fresc.

Fora del local va continuar trobant-se malament i va començar a veure borrós, per la qual cosa va comunicar les seves amigues que creia que necessitava anar a un hospital. "Mai no m'havia sentit així en tota la meva vida", declarava la mateixa víctima al mitjà Sky News.

Al final van decidir avisar els serveis d'emergències, que la van assistir in situ i la van traslladar a un centre hospitalari. Un cop allà, les cames van començar a fallar-li, tal com relata en una entrevista el mitjà citat: "Realment volia moure les cames i el meu cervell enviava les ordres, però no responien... Van haver d'aconseguir-me una cadira de rodes perquè no podia caminar".

Vista borrosa i li fallen les cames

Després de ser ingressada, els efectes de la substància -de moment desconeguda- que li havien posat a la beguda van continuar augmentant, paralitzant-li tot el cos. Així es veu en el vídeo que la mare de la víctima va compartir a Facebook. La Millie apareix amb la mandíbula desencaixada, el cos rígid i les mans engarrotades, com arpes.

 

Ella estava conscient, però el seu cos no responia a res del que ella intentava fer. La mare explicava també: "L'últim missatge que li vaig enviar va ser no deixis la teva beguda, ja saps, ves amb compte amb el que beus, però ni tan sols vaig considerar que algú els hi comprés una beguda".

Paralitzada i rígida a l'hospital durant hores

Per la seva part, un portaveu de la discoteca MooMoo va declarar davant dels mitjans: "Instem tots els clients a ser presents quan demanen la seva beguda i a vigilar-la a tota hora".

Explica que "La presumpta beguda drogada sembla haver estat oferta per una persona coneguda de la jove i, encara que no se'ns va informar en aquell moment, estem ajudant la policia que s'ocupa de l'assumpte".

Millie Taplin / Facebook

Millie Taplin en l'hospital / Facebook

Precisament la policia d'Essex es troba investigant els fets i ha informat que no s'han realitzat detencions sobre això, però que no es descarta cap hipòtesi.

Això sí, la víctima pateix ansietat des del moment, per la qual cosa li costa sortir de casa i fins i tot anar a treballar.