La Naomi és una jove de 24 anys d'Anglaterra que s'ha enamorat del Víctor, un assassí que està en una presó dels Estats Units complint condemna i estan planejant casar-se a la presó, tot i que mai s'han vist en persona.

Víctor Oquendo condemnat per doble assassinat

Víctor Oquendo està a la presó de Michigan, als Estats Units, complint una condemna de 24 anys de presó, dels quals, ja n'ha complert 10. El motiu? Va protagonitzar robatoris amb violència i va matar dues persones d'una banda rival i, per aquest mateix motiu, està condemnat per doble assassinat.

Naomi Wise / Cedida

Naomi Wise es casarà amb Victor Oquendo, un pres dels Estats Units condemnat per un doble assassinat / Cedida

Naomi Wise es casarà amb l'assassí

Naomi Wise i Víctor Quevedo es van conèixer quan ella estava de pràctiques d'advocada. Van començar a escriure's correus i a trucar-se i es van acabar enamorant. De fet, Naomi té dos tatuatges: un al canell de les inicials del seu enamorat i un altre a la costella que posa "Sempre teva...Víctor".

"Mai vaig planejar enamorar-me d'un pres, però ha passat i no ho canviaria"

“El Víctor no és un monstre, és un ésser humà. Mai vaig planejar enamorar-me d'un pres, ha passat i no ho canviaria. És l'home més amable que he conegut. La gent pot jutjar abans de conèixer la història completa, però no puc imaginar la meva vida sense ell", declara Naomi Wise a The Mirror.

De fet, per surrealista que sembli, tenen pensat casar-se el pròxim mes de setembre: la Naomi viatjarà des d'Anglaterra fins a la presó on es troba el Víctor per casar-se a l'interior del centre penitenciari.

Naomi Wise / Cedida

La Naomi es casarà amb un home que està a presó per ser un assassí / Cedida

No s'han vist mai en persona

El Víctor i la Naomi no s'han vist mai en persona i mai han tingut cap mena de contacte físic, però això no els preocupa, ja que, segons Wise, estan molt connectats emocionalment: "Estic feliç de ser-li fidel. Tractem de tenir intimitat per telèfon quan podem. Trobem moments per a tenir intimitat junts. També estem en contacte durant tot el dia", comenta la jove. 

Naomi ha aprofitat l'ocasió per explicar que està intentant obtenir un visat de feina o d'estudiant als Estats Units per poder estar més a prop del seu enamorat. Quan surti de la presó, ell tindrà 42 anys i ella 39, però no li importa esperar.