Una jove de la ciutat de Girona ha denunciat a les xarxes socials que una moto la va perseguir quan anava en bicicleta i la va envestir premeditadament. La noia explica el seu cas a Twitter per tractar de trobar testimonis del succés. 

Demana ajut per trobar qui va atropellar-la

"Em va envestir de costat i jo vaig saltar per davant de la bicicleta", relata la ciclista, que apareix al vídeo amb un canell lesionat i embenat producte de l'atac. La jove demana que si algun testimoni va veure la persecució i l'atropellament es posi en contacte amb ella.

Sobretot, la jove afirma que l'atropellament va tenir lloc el dia 1 de març poc abans de les set del matí. Ella anava a treballar pel carrer Santa Eugènia i a l'alçada de l'encreuament de la Punxa una moto la va començar a perseguir, explica. La moto fins i tot va posar-se contra direcció i va acabar envestint-la a l'entrada de l'aparcament subterrani de Central Marquina.

Ciclista calle bici / Archivo

Demana ajut per trobar qui va atropellar-la / Pixabay

Atropellament a Salt

Darrerament també hi ha hagut un atropellament en circumstàncies similars a Salt. La Policia Local ha obert diligències contra un conductor que va atropellar un ciclista al carrer Major. El conductor va intentar avançar el ciclista per la dreta posant-se en una parada d'autobús, el va colpejar amb el retrovisor i el va fer anar per terra. Llavors, tant el conductor com dos acompanyants que anaven amb ell van sortir del vehicle, van amenaçar el ciclista i van fugir.