Nova baralla multitudinària a la ciutat de Lleida. Si fa unes setmanes desenes de joves es van barallar a cops de puny i puntades de peu a les portes de la discoteca Biloba, al polígon Neo Park, aquest dissabte a la matinada es va produir una altra batalla campal davant d'un local d'oci nocturn a l'avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de set del matí quan una vintena de persones es van començar a esbatussar en un aparcament proper a l'establiment. En rebre l'avís, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins al lloc.

En arribar-hi, la majoria de gent s'havia dispersat, però els agents van veure una noia estesa a terra amb importants ferides sagnants a la cara i a la boca. De fet, li havien trencat diverses dents d'un cop de cinturó. Dues amigues de la víctima, que també van patir lesions de caràcter lleu, van poder donar una descripció de l'agressor als agents i el van començar a buscar pels voltants del local d'oci nocturn. Finalment, el van poder localitzar amagat entre dos cotxes, tal com apunta el diari Segre. El noi, d'uns 20 anys, va intentar fugir corrent, però no va arribar gaire lluny abans de ser detingut. Pel que fa a la víctima, una noia de 22 anys, va ser traslladada en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per rebre atenció mèdica.

Segona persona ferida en poc més de 24 hores per una baralla en una discoteca

La noia amb les dents trencades és la segona persona en poc més de 24 hores que resulta ferida durant una baralla en una discoteca de Lleida. La matinada de dijous a divendres, al voltant de les tres del matí, dues persones van començar a discutir a l'interior d'un local d'oci nocturn a la partida Balàfia. En un moment donat, un dels individus va donar una empenta a l'altre, que va caure per les escales d'emergència de l'establiment i va resultar ferit de gravetat. La víctima va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova, mentre que agents dels Mossos van identificar els dos implicats.