Una dona de 28 anys intenta segrestar un bebè de 40 dies a plena llum del dia al mig del carrer a Balaguer (Noguera). Ha agafat el menor en braços i ha començat a córrer, però gràcies a la col·laboració ciutadana l'han aconseguit detenir. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest estrany succés.

Els fets han passat aquest divendres a les 17:00 al carrer Barcelona de Balaguer. Per causes que encara s'estan investigant, una jove de 28 anys que estava passejant per la zona s'ha apropat al bebè, un nen de 40 dies de vida, l'ha agafat en braços i, posteriorment, s'ha posat a córrer.

Els veïns i la mare comencen a perseguir la segrestadora de Balaguer

Quan la mare de la criatura s'ha adonat que estaven intentant segrestar el seu fill, immediatament, els testimonis que estaven al carrer, han començat a córrer darrere la presumpta autora dels fets. Ha estat llavors quan la dona ha abandonat el nen al mig del carrer i ha continuat fugint dels veïns. 

Bebe / Pixabay
Una noia de 28 anys intenta segrestar un bebè de 40 dies al mig del carrer i a plena llum del dia a Balaguer (Noguera): ha ingressat a un centre psiquiàtric i els Mossos investiguen el cas / Pixabay

La localitzen amagada al costat de l'estació de tren del municipi

Afortunadament, el nounat està bé i no ha patit cap ferida. Els agents de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets per localitzar la dona, que estava amagada al costat de l'estació de tren del municipi. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, es desconeix la relació entre la mare i la segrestadora.

Ingressa en un centre psiquiàtric sense passar a disposició judicial

La presumpta autora dels fets no ha pogut passar a disposició judicial, perquè no està en condicions mentals per fer-ho. Després de fer-li anàlisis forenses, s'ha ordenat el seu ingrés en un centre psiquiàtric, ja que la segrestadora, de qui no ha transcendit la identitat, té problemes psicològics.

Un detingut per intentar matar una desconeguda al mig del carrer a Lleida

Aquest no ha estat l'únic succés a la província de Lleida dels darrers dies. La Guàrdia Urbana de Lleida ahir va detenir un noi de 23 anys que, presumptament, havia intentat matar d'una ganivetada al coll una desconeguda de 36 anys. La víctima estava a la terrassa d'un bar amb els seus amics quan va ser atacada per l'home, que va quedar arrestat per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar les causes de l'agressió i tot apunta que l'home va escollir la víctima a l'atzar, uns fets que encara no han estat 100% corroborats.