L'Elisabet és una noia de 19 anys que s'ha convertit en una heroïna a Lleida, ja que el conductor del bus on viatjava va perdre el coneixement i, sense tenir el carnet de cotxe, va agafar el control del vehicle.

Noia de 19 anys salva un autobús a Lleida

Els fets han passat aquest dilluns al vespre a l'avinguda Pardinyes de Lleida quan el conductor d'un autobús de la línia 4 es va desmaiar durant el trajecte amb el vehicle ple de passatgers. Tothom va entrar en pànic i, Elisabet Muñoz, tot i no tenir el carnet de conduir, va saber manejar la situació i evitar un tràgic accident.

Elisabet Muñoz / TV3

L'Elisabet Muñoz és la noia de 19 anys que va salvar un autobús a Lleida quan el conductor es va desmaiar / TV3

Tot va començar quan el conductor va perdre el coneixement i l'autobús va circular en sentit contrari i sense ningú al volant uns 350 metres. "Sortia d'estudiar i em vaig asseure a l'autobús i, de cop i volta, una dona va començar a cridar que el conductor s'havia desmaiat. Immediatament, vaig agafar el volant perquè si no ens menjàvem uns cotxes que hi havia aparcats", declara Muñoz a TV3.

L'Elisabet Muñoz no té el carnet de conduir

Elisabet ha aprofitat l'ocasió per explicar que quan va agafar el volant, es va trobar amb una dificultat: no podia obrir la porta del conductor i, per tant, no arribava als pedals. Així doncs, va aconseguir treure-li el peu de l'accelerador i prendre el control del vehicle fet que té molt mèrit, ja que l'Elisabet no té el carnet de conduir i, de fet, actualment se l'està traient.

El conductor s'havia desmaiat

El fet que aconseguís treure el peu del conductor de l'accelerador va ser clau per evitar un accident de trànsit, ja que estaven circulant en direcció contrària i, de cara, els venia un altre autobús. Quan els passatgers van veure que estaven a punt de xocar contra el vehicle, desesperats, van començar a donar cops a les portes per alertar al conductor de l'altre vehicle i aquest es va adonar, va baixar del bus i, des de la finestra, li va explicar a l'Elisabet com frenar completament el vehicle.

Afortunadament, tot ha quedat en un petit ensurt i no hi ha hagut cap ferit, tot i que, s'ha convertit en una heroïna pels veïns de Lleida, mentre estava maniobrant l'autobús, algú li va robar la cartera, tot i que, finalment la va aconseguir recuperar.