Tots hem somiat moltes vegades que ens toca la loteria i ens convertim en milionaris. Hi ha gent que no perd l'esperança i hi juga cada setmana pensant que aquell cop serà la persona afortunada, però mai té la sort de cara. Altres, en canvi, no hi juguen mai i per una vegada que hi juguen guanyen un premi important. Això és el que li ha passat a la Juliette Lamour, una noia de 18 anys del Canadà que el passat 7 de gener va guanyar el pot de la 6/49 i es va endur 48 milions de dòlars canadencs, uns 33 milions d'euros. Era la primera vegada que hi jugava a la seva vida. A més, segons ha explicat en rebre el premi, no recordava que havia comprat la butlleta i va tardar hores a saber que havia guanyat el premi.

La noia ha guanyat 33 milions d'euros per una broma del seu avi

La Juliette acabava de fer 18 anys i fins ara mai havia pogut jugar a la loteria. Com a broma, el seu avi li va dir que ara que ja podia, comprés un número per celebrar-ho. Ella hi va acceptar la proposta i va triar un número de la 6/49 a l'atzar. Després se'n va oblidar i va seguir amb el seu dia a dia. L'endemà, quan era a la feina, un company li va dir que havia vist que un veí de la seva ciutat, Sault Ste. Marie, a Ontario, havia guanyat el pot milionari de la 6/49. Va ser aleshores quan va recordar que ella havia comprat un número.

En comprovar els resultats a l'aplicació de l'entitat de joc i apostes, va veure que la combinació guanyadora era la seva i que acabava de guanyar 48 milions de dòlars canadencs, uns 33 milions d'euros. No s'ho acabava de creure. Va esclatar de felicitat i va trucar a casa seva per informar-los, però no l'entenien perquè no parava de cridar de l'emoció. El seu cap i els companys li van dir que marxés cap a casa a celebrar-ho, però la mare li va dir que no ho fes fins que acabés el seu torn. Des d'aleshores, tothom al municipi sabia que una adolescent havia guanyat el premi, però no han sabut qui era fins que s'ha fet l'entrega oficial.

juliette lamour
La Juliette Lamour amb el taló dels 48 milions de dòlars canadencs. / Foto: Corporació de Loteries i Jocs d'Ontario

Vol destinar els diners guanyats a acabar els seus estudis de medici

De moment, la Juliette té previst fer un viatge quan acabi el curs, però té clar que vol destinar els diners que ha guanyat als seus estudis. De fet, ha renunciat a la beca que li havien donat perquè, ara que ella es pot pagar la carrera, l'ajuda pugui anar a una altra persona que sí que ho necessiti. Té previst acabar la carrera de biologia que està cursant actualment i després començar una altra de medicina. La seva intenció és invertir el premi amb seny i no perdre el cap.  En això l'ajudarà el seu pare, que és assessor financer i li pot donar un cop de mà en gestionar els diners.