Nou cas de violència masclista a Argentina: una noia de 21 anys ha estat brutalment assassinada pel seu exnòvio a punyalades al mig del carrer.

Mata la seva exnòvia a Villa La Angostura

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 22:00 a ple centre de Villa La Angostura, un petit poble de la Patagònia argentina. Guadalupe Curual, de 21 anys, ha estat la víctima mortal d'aquest terrible crim masclista al mig del carrer.

Crim Guadalupe Argentina / Twitter

Guadalupe Curual, de 21 anys, ha estat assassinada pel seu exnòvio, Juan Bautista Quintriqueo, al mig del carrer a Argentina

Segons els veïns de la zona, l'assassinat va tenir lloc a l'avinguda Arrayanes, a ple centre del poble. Curual va començar a córrer amb totes les seves forces pel municipi cridant desesperada mentre el seu exnòvio la perseguia amb un ganivet. Els testimonis van començar a demanar ajuda, però, finalment, l'home se li va llençar a sobre i li va clavar una punyalada que la va matar.

Juan Bautista Quintriqueo mata a Guadalupe Curual

El presumpte assassí és Juan Bautista Quintriqueo, de 33 anys, el seu exnòvio, amb el qual havia estat sortint l'any 2019. Curual havia denunciat la seva exparella per agressions i amenaces, però aquestes denúncies no han estat suficients per evitar la seva tràgica mort.

Juan Bautista Quintriqueo / Twitter

Juan Bautista Quintriqueo és el presumpte autor de l'assassinat de la noia de 21 anys a Villa La Angostura / Twitter

"El noi li va clavar el ganivet al pit, ha estat terrible. La noia estava quieta. Ell l'amenaçava amb un ganivet a tots aquells qui tractaven de frenar-lo", comenta una dona que ho ha vist tot i que encara no dona crèdit a aquest assassinat de violència masclista.

La noia de 21 anys tenia una filla

Juan Bautista Quintriqueo, després de matar-la, s'ha intentat suïcidar, però no ho ha aconseguit i els policies l'han aconseguit detenir i es podria enfrontar a penes de presó per ser el presumpte autor d'un crim de violència masclista i haver matat la seva exnòvia al mig del carrer.

La mort de Guadalupe Curual, mare d'una nena d'un any i treballadora d'un forn de pla, ha causat gran commoció a Argentina i s'han organitzat manifestacions per mostrar el seu rebuig cap al crim i el suport cap a la família i amics de la víctima.