Un noi de 22 anys ha mort en un accident de trànsit a Rubí (Vallès Occidental) aquest divendres.

Accident de trànsit mortal a Rubí

Els fets han passat aquest divendres al polígon de Can Jardí de Rubí i, en l'accident, s'han vist implicats un cotxe i una motocicleta, segons informa TOT Rubí.

Helicóptero SEM / Carles Palacio

Un noi de 22 anys mor en un accident de trànsit a Rubí (Vallès Occidental) / Carles Palacio

Accident entre un cotxe i una motocicleta

Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït un accident entre un cotxe i una motocicleta. Quan s'ha rebut l'avís, un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, al carrer Compositor Puccini i ha traslladat al conductor de la motocicleta a l'hospital.

La Policia Local de Rubí ha obert una investigació

No obstant això, no han pogut fer res per salvar-lo i ha mort a causa de l'accident. La Policia Local de Rubí està investigant el cas i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Doble atropellament mortal a Roses

Malauradament, el cas d'aquest motociclista no ha estat l'únic d'accidents de trànsit mortals en els darrers dies i, de fet, aquest dissabte a la tarda un matrimoni ha mort atropellat per un cotxe a Roses (Alt Empordà): estaven creuant el pas de vianants quan, de cop i volta, un cotxe conduït per un veí de Figueres (Alt Empordà), els ha envestit mortalment.

El conductor d'un cotxe mor a Bellpuig

D'altra banda, el divendres, el mateix dia de l'accident mortal de Rubí, el conductor d'un cotxe també va morir en un accident de trànsit a Bellpuig (Urgell). Per causes que encara s'estan investigant, va xocar frontalment contra un altre vehicle i, a conseqüència de la col·lisió va perdre la vida.