Steen Nodwell és un jove de 29 anys que el divendres de la setmana passada va ser víctima d'un brutal atac en grup a Salou (Tarragonès). Segons explica la seva germana, l'agressió va ser tan extrema que el van donar per mort i, actualment, està ingressat a l'hospital i l'hauran de sotmetre a moltes cirurgies per aconseguir que es recuperi, ja que el seu estat de salut és molt fràgil.

Steen Nodwell és pare de tres fills i natural de Weston-super-Mare, una ciutat de North Somerset, al Regne Unit. Aquest noi de 29 anys va anar fins a Salou per passar uns dies de vacances a la Costa Daurada, però el que havien de ser uns dies de desconnexió, es va acabar convertint en un autèntic infern. 

El van apallissar en grup i el van llençar daltabaix d'un penya-segat a Salou

Segons explica el diari britànic The Mirror, per causes que encara s'estan investigant, un grup de joves el van començar a perseguir, li van pegar i el van llençar daltabaix d'un penya-segat, provocant-li ferides de gravetat.

"Un grup d'homes ha intentat matar el meu germà"

"Un grup d'homes ha intentat matar el meu germà. Gràcies a la seva valentia, tot i les ferides que posaven en risc la seva vida, va aconseguir aixecar-se i demanar ajuda", diu la seva germana, que ha aprofitat l'ocasió per dir que, si no fos per la seva fortalesa, potser ara estaria mort.

Aquesta agressió, segons explica la germana de la víctima, va ser tan extrema que el van donar per mort. Els seus familiars han creat un fons de recaptació per ajudar-lo, ja que ha de tornar al Regne Unit i no pot per culpa de l'agressió.

La víctima té moltes ferides a diferents parts del cos

"Steen té els dos braços trencats, el crani fracturat, la mandíbula trencada i lesions internes, entre moltes altres ferides. Necessita moltes cirurgies, totes elles, afortunadament, estan cobertes gràcies a la seva targeta sanitària. No obstant això, hi ha altres despeses amb les quals necessitem ajuda", explica la dona a la pàgina de donacions GoFundMe. 

Steen Nodwell / SWNS
Steen Nodwell ha estat víctima d'una brutal pallissa a Salou (Tarragonès) i la seva família demana ajuda per pagar les despeses de desplaçament al seu país d'origen / SWNS

Steen Nodwell no pot volar per culpa de les lesions

La família de la víctima demana ajuda per pagar les despeses de desplaçament fins al seu país d'origen, ja que l'Steen no pot volar per culpa de les lesions. Així doncs, l'alternativa per tornar a Weston-super-Mare és fer-ho amb un cotxe amb assistència mèdica, un trajecte de més de 18 hores i molt car.