Un noi de 18 anys ha intentat matar la seva nòvia degollant-la a Ceuta: la víctima d'aquest cas de violència masclista és una treballadora d'una ONG.

La víctima és una treballadora d'una ONG

Els fets han passat aquest dijous 29 de juliol a Ceuta: la víctima, una jove de 24 anys i treballadora d'una ONG, convivia al seu domicili amb l'agressor des de feia tres mesos, un noi de 18 anys i natural de Tetuan (Marroc).

El seu nòvio la maltractava i l'intenta degollar

La noia era víctima de violència masclista i el desencadenant de l'agressió va ser el control que exercia el jove cap a ella. La víctima li va dir que volia viatjar a la península i ell la va tancar a l'habitació, li va trencar el mòbil i, finalment, la va intentar degollar, segons explica el diari El Pueblo de Ceuta.

La víctima aconsegueix convèncer el seu nòvio perquè no la matés

Afortunadament, la noia va aconseguir convèncer la seva parella perquè no la matés, ja que estava perdent molta sang. Li va demanar que la portés a l'hospital i que ella no el denunciaria i que el perdonaria, tal com havia fet en altres ocasions, ja que no era la primera vegada que l'agredia.

Presó provisional, preventiva i sense fiança

Quan van arribar a l'hospital, la noia va explicar els fets i, immediatament, els policies es van dirigir fins a l'hospital i van detenir el presumpte autor dels fets que, després de passar a disposició judicial, ha estat ingressat a presó de manera provisional i sense fiança.

El detingut es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per un presumpte delicte de maltractament i de temptativa d'homicidi o d'assassinat, sent un nou cas de violència masclista.

Policía Nacional / EFE

Un noi de 18 anys intenta matar la seva nòvia degollant-la a Ceuta / EFE

L'agressor era un menor molt conflictiu

Segons les fonts policials, el presumpte autor dels fets fins fa poc era menor d'edat i estava tutelat en un centre de menors de Ceuta i, a més era un noi conflictiu, ja que havia estat internat en un altre centre de menors conflictius per un altre delicte, explica El Pueblo de Ceuta.

Tot i que està a presó de manera provisional i preventiva, també han interposat una ordre d'allunyament cap a la víctima. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Intenten matar quatre dones a Sevilla

No és la primera vegada que intenten matar una dona en els darrers dies i, de fet, la setmana passada van intentar matar quatre dones a Sevilla. Una de les víctimes és Saray Montoya, una famosa concursant de Supervivientes 2018 que ha fet un vídeo explicant els fets i demanant col·laboració ciutadana per trobar els agressors.