La Policia Nacional va detenir aquest dissabte un noi de 18 anys acusat d'haver-ne agredit sexualment una nena de només 9, aprofitant que es trobava sola a l'àrea de jocs del Burger King del carrer Tarbes d'Osca. Els pares de la menor van denunciar els fets el mateix dia, i els agents, gràcies a les càmeres de seguretat de l'establiment, van poder identificar el sospitós, qui va ser detingut l'endemà per un delicte d'agressió sexual a una menor d'edat. Després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, va ingressar de manera provisional a la presó de Zuera, a Saragossa. 

La va arraconar a la zona de jocs 

La presumpta agressió va tenir lloc dins de l'establiment de menjar ràpid, on hi ha una zona reservada exclusivament pels nens perquè s'entretinguin jugant, mentre els pares fan la comanda i esperen per a recollir el menjar. Al voltant del migdia, la nena i els seus familiars van decidir anar la Burger King per dinar. Durant una estona, la menor va quedar-se sola jugant i va ser llavors quan el jove va apropar-se a ella i la va sotmetre a abusos de caràcter sexual. 

La nena, molt espantada, quan es va poder alliberar del seu presumpte agressor, va anar corrent on es trobaven els seus pares i els va explicar el que havia passat. El noi, mentrestant, va abandonar el local. No obstant això, la seva cara va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat, i els agents no van tenir dificultats en identificar-lo. L'endemà de l'agressió, l'adolescent va ser detingut i posat a disposició del jutge, qui va decretar el seu ingrés provisional a presó. 

L'alcaldessa d'Osca, Lorena Orduna, ha expressat la seva repulsa davant d'aquests fets, i durant el ple celebrat aquest dimarts s'ha guardat un minut de silenci en senyal d'"empatia amb la família de la menor" i per mostrar la seva "consternació com a mares i pares". Pel que fa a la nena, fonts policials han assegurat que es troba bé, però no ha transcendit la severitat de les agressions patides.