Agents de la Guàrdia Civil han detingut un noi de 17 anys i nacionalitat marroquina per apunyalar el seu professor a les portes d'un institut de la localitat madrilenya de Colmenar Viejo, a Madrid. Els fets van tenir lloc la tarda d'aquest divendres i es desconeix que hauria motivat l'agressió, tot i que sembla que la relació entre el menor i el docent, que també era el seu tutor, no era gaire bona. El jove l'hauria esperat als voltants del centre educatiu fora de l'horari lectiu i, quan el professor anava a agafar el seu cotxe per marxar cap a casa, el va apunyalar en diverses ocasions.

Tot sembla indicar que la intenció de l'alumne era matar el seu professor pel lloc on el va apunyalar, però les ferides que va patir van ser superficials i lleus i la seva vida no corre perill. De fet, va ser el mateix docent qui es va desplaçar cap a un centre hospitalari pel seu propi peu. Posteriorment, després de rebre assistència mèdica, es va presentar en una caserna de la Guàrdia Civil per denunciar els fets. Per aquest motiu, tot i que l'agressor va poder fugir després d'apunyalar-lo, l'endemà va ser localitzat i detingut pels agents policials.

El mateix institut de Colmenar Viejo on anaven els menors maltractats

El centre educatiu de Colmenar Viejo en què estudiava l'agressor i donava classes la víctima és el mateix en el qual estudien alguns dels vuit menors d'entre 4 i 14 anys que vivien maltractats i tancats a casa entre bosses d'escombraries i apallissats pel seu pare. De fet, moltes vegades no anaven a l'institut i el pare feia servir la seva professió de metge en un hospital de Madrid per justificar aquestes absències reiterades. Els menors havien arribat a intentar calar foc a casa seva per cridar l'atenció i que els vinguessin a rescatar. Finalment, l'infern on vivien es va descobrir i es va decretar la retirada de la pàtria potestat als pares i una ordre d'allunyament perquè no s'hi puguin apropar.